Telefon:

+36 1 696 0721

Cím:

1074 Budapest, Dohány u. 67.

Tesztelhető M.Zuiko Pro objektívek

M.Zuiko ED 7-14mm 1:2.8 PRO

M.Zuiko ED 7-14mm 1:2.8 PRO

Kompakt és könnyű konstrukció és robusztus felépítés kéz a kézben: ez az M.ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm 1:2.8 PRO objektív.

Por-/csepp-/fagyálló jellemzőinek köszönhetően ez az ultra-nagylátószögű objektív remekül alkalmazkodik a nehéz körülményekhez is - mindemellett tökéletes mobilitást biztosít bármilyen alkalmazás esetén. Kifejezetten az jól működik együtt az OLYMPUS vázakba épített képstabilizátorokkal, így kézben tartott fényképezőgéppel is éles éjszakai fotókat készíthetünk. Bármilyen témáról legyen is szó, egészen a képsarkokig kiváló minőséget biztosítanak a speciális ZUIKO lencsék és a ZERO tükröződésmentesítő bevonat.
megnézem a gyártó oldalán >>

M.Zuiko ED 8mm Fisheye 1:1.8 PRO

M.Zuiko ED 8mm Fisheye 1:1.8 PRO

Bővítse kreatív lehetőségeit az új M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm 1:1.8 Fisheye PRO objektívvel - a világon az első ilyen típusú optikával. Fedezzen fel új fotózási lehetőségeket és fejezze ki önmagát fotóin keresztül másképpen, mint eddig.

Az objektív elejétől mért 2,5 cm legrövidebb fókusztávolság és a kisméretű fényrekesz új színt hoznak a makrófotózás világába. Lenyűgöző portrék, hihetetlen felvételek az éjszakai égboltról, a város elképesztő fényei és megannyi más lehetőség rejlik ebben a halszem objektívben. A profi fotósokat is meghökkentő minőség a teljes képterületen, gyakorlatilag vignettálás nélkül. Robusztus felépítésének köszönhetően bármilyen időjárási viszonyok mellett készíthetünk vele természetfotókat - beleértve a szuper-közeli felvételeket is, mindezt remek makrófotózásra alkalmas jellemzőinak köszönhetően.
megnézem a gyártó oldalán >>

M.Zuiko 8‑25mm F4.0 PRO

M.Zuiko ED 8-25mm 1:4.0 PRO

Ultra-nagylátószögű, újratervezett
Ez egy ultra‑nagylátószögű világ! Az M.Zuiko 8‑25mm F4.0 PRO (16‑50 mm*) kiváló a kültéri fotókhoz és a drámai látképekhez.

Tökéletesen a kezedbe simul, mindössze 411 gramm és erőteljes nagyítást kínál. Ne aggódj, az időjárásálló konstrukciónak köszönhetően bármilyen körülmények esetén is elképesztő felvételeket készíthetsz!

Ultra‑nagylátószögű. Könnyedén hordozható. Tökéletes! Élvezd a sokoldalú felvételkészítés szabadságát a fix F4.0 rekesszel, ami a teljes, 16-50 mm (35mm ekvivalens) fókusztartományon rendelkezésedre áll. Légy még közelebb! Az M.Zuiko Digital ED 8-25mm F4.0 PRO akár 23 cm legkisebb tárgytávolságot kínál minden gyújtótávolság mellett, valamint akár 0,42x (35mm ekvivalens) nagyítást még kreatívabb felvételek készítéséhez.
megnézem a gyártó oldalán >>

M.Zuiko ED 12-40mm 1:2.8 PRO II

M.Zuiko ED 12-40mm 1:2.8 PRO II

Az új M.Zuiko objektívek előhírnökeként megjelent első modell, az új M.Zuiko PRO kategóriás M.Zuiko Digital ED 12-40mm 1:2.8 PRO objektív minden tekintetben a profi fotósok által támasztott követelményeknek való megfelelés szem előtt tartásával készült.

A nagy fényerejű objektívet OLYMPUS OM-D vázzal együtt használva egy hihetetlenül gyors AF és nagy teljesítmény jellemzőkkel rendelkező standard zoom előnyeit használhatjuk ki. A f2.8 rekeszérték folyamatosan nagy fényerőt biztosít minden gyújtótávolságnál (35mm megfelelője 24-80mm), ami olyan kifinomult technológiákkal párosul, mint az MSC vagy a manuális fókuszgyűrű átkapcsoló mechanika (Manual Focus Clutch mechanism), melyek hozzájárulnak a fényviszonyoktól és a távolságtól függetlenül is kiváló minőségű képalkotáshoz. A kompakt és könnyű kivitel porálló és cseppálló jellemzői akár a legnagyobb kihívást jelentő környezetben történő, professzionális szintű felhasználásra is alkalmassá teszik.
megnézem a gyártó oldalán >>

M.Zuiko ED 12-45mm 1:4.0 PRO

M.Zuiko ED 12-45mm 1:4.0 PRO

Gondtalan felvétel, csúcsminőségű végeredmény
A világ legkompaktabb és legkönnyebb* standard zoom objektívje ‑ gyönyörű, lágy bokeh hatással. Az M.Zuiko Digital ED 12‑45mm F4 PRO a kompakt és könnyű objektívek mintapéldája, miközben lenyűgöző felbontást kínál a teljes zoomtartományban ‑ valamint fantasztikus makró teljesítményt.

Az M.Zuiko Pro sorozatú objektívek legnépszerűbb jellemzői között a brilliáns optikai megjelenítést, valamint a por‑ és cseppálló kivitelt is megtaláljuk ‑ mindent, amit csak elvárhatunk az M.Zuiko Digital ED 12‑45mm F4 PRO objektívtől!
megnézem a gyártó oldalán >>

M.Zuiko ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO

M.Zuiko ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO

Páratlan mobilitás és könnyű használat
Az M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO (24–200 mm*) objektív 8,3x-os nagyításával szinte bármilyen fotós feladatot könnyen és egyszerűen végezhet el.

A Sync IS rendszernek köszönhetően a világ leghatékonyabb, 5 tengelyes képstabilizátorával működik együtt, így állvány nélkül is tűéles felvételek készítésének lehetőségét biztosítja. Kis mérete ellenére egy sor technikai újítással büszkélkedhet – maximális nagyítása nagylátószög esetén 0,3x-os, tele módban pedig 0,21x-es (0,6x/0,42x*).
A konstans fényerős rekesznek köszönhetően nyugodtan használhatja a zoom funkciót anélkül, hogy aggódnia kellene az expozíció miatt.
megnézem a gyártó oldalán >>

  M.Zuiko ED 17mm 1:1.2 PRO

M.Zuiko ED 17mm 1:1.2 PRO

Teljes portrék bármilyen környezetben
Ha a lehető legszebb teljes portrékat szeretné megörökíteni, ne is keressen tovább: itt az M.Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO objektív (34mm*).

A rendkívül nagy rekesz minden lehetőséget megad a kreativitás teljes kihasználásához: még látványosabb mélységélességgel és lágy háttér rajzolattal emeli magas szintre portréinkat a "feathered" bokeh által. A szemérzékelő AF kiváló asszisztensként folyamatosan fókuszban tartja a témát. Hatásos közelképeket is készíthetünk vele a mindössze 20cm legkisebb élességállítási képességének köszönhetően.
megnézem a gyártó oldalán >>

  M.Zuiko ED 20mm 1:1.4 PRO

M.Zuiko ED 20mm 1:1.4 PRO

Hordozható és kalandra kész
Az F1.4 fényerejű PRO objektív tökéletes egyensúlyt teremt a nagy felbontású és a lágy, „feathered” bokeh képek között. Ezzel a kompakt és könnyű, elsőosztályú objektívvel a többnapos fotózások is élvezetessé válnak, legyen szó akár, táj-, természet- vagy utazási képekről. Az időjárásállóságot az IPX1 biztosítja, így gondtalanul fotózhatunk bármilyen körülmények között.

Professzionális teljesítmény 20mm F1.4 objektívünk a fix PRO objektívcsalád tagja, mely kiemelkedő optikai teljesítményt, időjárásálló kialakítást és világszínvonalat jelentő képminőséget kínál - ráadásul mindezt egy igazán kompakt kivitelben. Ha beleláthatnánk a belsejébe, teljesítményre tervezett és optimálisan csoportosított, csúcsminőségű, precíziós vágással kialakított lencséket láthatnánk, melyeket kiemelkedő felbontású felvételek készítésére terveztünk, lenyűgöző élességgel.
megnézem a gyártó oldalán >>

  M.Zuiko ED 25mm 1:1.2 PRO

M.Zuiko ED 25mm 1:1.2

Kivételes felbontás és sebesség
Az M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO (50mm*) eddig nem látott felbontást és sebességet biztosít. A speciális kialakítású objektívvel készített képek meghökkentő minőségűek, és a teljes kép tűéles lesz.

Lényegében az összes optikai torzítást megszünteti, és a maximális rekesznyílás mellett is problémamentes fotózás érdekében csökkenti a kellemetlen hatásokat. A kompakt fókuszálási rendszernek köszönhetően az AF hihetetlenül precízen működik, ezáltal kiválóan alkalmas szinte teljesen körkörös, természetes színhatású bokeh felvételek készítésére, akár éjszaka is.
megnézem a gyártó oldalán >>

  M.Zuiko ED 45mm 1:1.2 PRO

M.Zuiko ED 45mm 1:1.2 PRO

A valódi szépség megörökítése
Az M.Zuiko Digital ED 45mm 1:1.2 PRO (90mm) a profi fotósok választása lenyűgöző portrék készítéséhez.

A különösen nagy rekeszértéknek köszönhetően ideális a kreatív elképzelések maradéktalan megvalósításához. A "feathered" bokeh által extra mélységélesség és lágy háttérrajzolat érhető el portréfotózás közben - de hatásos közelképeket is készíthetünk akár 50cm legkisebb élességállítás mellett. Az objektív minden részletében a professzionális használat igényeit és előnyeit egyesíti.
megnézem a gyártó oldalán >>

  M.Zuiko ED 90mm 1:3.5 IS PRO

M.Zuiko ED 90mm 1:3.5 IS PRO

Az M.Zuiko Digital ED 90mm F3.5 Macro IS PRO Mikro-NégyHarmad szabványú standard cserélhető objektív, mely akár 2x nagyításra is képes – mely nagyobb, mint bármely objektíven, amit valaha is készítettünk. Ez a nagyítás ráadásul tovább növelhető akár 4x2–re is a külön kapható MC-20 2x telekonverter használatával – így egy szabad szemmel szinte láthatatlan világot örökíthetünk meg.

Az M.Zuiko Digital ED 90mm F3.5 Macro IS PRO objektív beépített képstabilizátor-rendszerrel rendelkezik. Ha kompatibilis vázzal együtt használjuk, az 5-tengelyes Sync-IS rendszer előnyeit is élvezhetjük, mely akár 7 lépésnyi zársebesség-kompenzációt is jelenthet.
Az M.Zuiko Digital ED 90mm F3.5 Macro IS PRO ideális telefotó-objektív a gondtalan kültéri fotózáshoz, a természettől a tájképeken át a makrofotókig, IP534 por- és cseppállóság mellett -10°C hőmérsékletig fagyálló kivitelben. A mindössze 453 gramm tömegű objektív kompakt és könnyű kivitele sokoldalú és gondtalan használatot tesz lehetővé bármilyen környezetben.
megnézem a gyártó oldalán >>

  M.Zuiko ED 40-150mm 1:2.8 PRO

M.Zuiko ED 40-150mm 1:2.8 PRO

A professzionális felhasználásra tervezett M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm 1:2.8 PRO nagy fényerejű zoom teleobjektív, amely minden eddiginél kényelmesebben hordozható.

Tökéletes optikai minőség és könnyű súly jellemzi, amit kompakt felépítésének köszönhet. A fel-/lecsúsztatható fényellenző csökkenti a becsillanást és védi az objektívet.
megnézem a gyártó oldalán >>

    M.ZUIKO DIGITAL 40-150mm 1:4.0 PRO

M.ZUIKO DIGITAL 40-150mm 1:4.0 PRO

Legyen kisebb az objektíved - de a teljesítmény ne!
A világ legkompaktabb és legkönnyebb telezoom-objektívje a fix fényerős 300mm ekvivalens gyújtótávolsággal rendelkezők között! Ez a rendkívül könnyű hordozhatóságot biztosító objektív világszínvonalú képminőséget és kiemelkedő képalkotó képességet kínál tájképek, a természet, madarak és még számtalan téma megörökítéséhez.

Gondolj bele, mennyivel szabadabb lehet a felvételkészítés úgy, hogy közben nem terhelnek nagy és nehéz objektívek! Nem beszélve az IP53 szabványnak megfelelő időjárásállóságról, melynek köszönhetően a legzordabb körülmények között sem kell aggódni a használhatóság miatt. Mindezek mellett az objektív készen áll arra, hogy lenyűgöző makrófotókat készíts vele. A kompakt és könnyű kivitel mellett mindent megtalálhatsz benne, ami segít izgalmas, új helyek témáinak megörökítésében!*2022 februári adatok alapján
megnézem a gyártó oldalán >>

  M.Zuiko ED 300mm 1:4.0 IS PRO

M.Zuiko ED 300mm 1:4.0 IS PRO

Az M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm 1:4.0 IS PRO objektív (35mm megfelelője 600mm) a teljes képterületen kiváló optikai teljesítményt nyújtó precíziós eszköz - kategóriájában az egyik legkompaktabb fém házba zárva.

A nagy fényerejű, 1:4.0 rekesz nagy szabadságot ad a kreatív önkifejezésnek, ugyanakkor kiváló képminőséget is biztosít. Az objektív a világon elsőként* büszkélkedhet 5-tengelyes Sync IS képstabilizáló mechanizmussal, amely OM-D E-M1 vagy E-M5 Mark II vázzal együtt használva nagyobb, 6 FÉ lépés tartományban teszi lehetővé a kompenzációt. Az összesen 1270 grammot nyomó M.ZUIKO objektív akár 75 százalékos könnyebbséget is jelenthet a versenytársak SLR objektívjeihez képest - miközben ugyanolyan gyújtótávolság jellemzőkkel bír természet-, sport-, telemakró és színpadi fotózáshoz. Ezzel az objektívvel megbízásainak teljesítése során minden időben az Öné lehet a rendkívüli hordozhatóság élménye! Ennek a kihagyhatatlan objektívnek az E-M5 Mark II vázzal nyújtott 300ms élességállítási ideje egyszerűen semmihez sem fogható.
megnézem a gyártó oldalán >>

Tesztelhető M.Zuiko objektívek

M.Zuiko ED 12mm 1:2.0

M.Zuiko ED 12mm 1:2.0

A kiváló minőségű, igényes fém házba zárt objektív ideális irigylésre méltó nagy látószögű felvételek készítéséhez sokféle beállítással. Amellett, hogy alkalmas optikailag tiszta és pontos tájképek készítésére, kiválóan alkalmazható gyenge fényviszonyok mellett, vagy akár olyan helyeken, ahol tilos vagy nem praktikus a vaku- vagy állványhasználat.

Kompakt mérete ellenére kifinomult képminőség és 1:2.0 maximális rekesznyílás jellemzi. A pillanatfotózás rajongói is imádni fogják ezt az objektívet. A pillanatkép mechanika a fókuszgyűrű visszahúzásával aktiválható, a beépített mélységélesség és távolság indikátoroknak hála, az élességállítás a kijelzőre pillantás nélkül is végezhető. Az indikátorokkal a manuális üzemmódban játszhatunk. Amint a téma élessége megfelelő, a fókuszgyűrű visszahúzható és a fényképezőgép készen áll a kép elkészítésére. Másik előnyös újítás a ZERO (ZUIKO Extra-low Reflection Optical) bevonat, ami a hagyományos bevonatokhoz képest felére csökkenti a zavaró és nem kívánt fényvisszaverődéseket.
megnézem a gyártó oldalán >>

M.Zuiko 17mm 1:1.8

M.Zuiko 17mm 1:1.8

Az M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1:1.8 objektív kiemelkedő képminőséget biztosít, ráadásul mindezt egy könnyű és kifejezetten kompakt kivitelben teszi.

Az extra-fényes, 1:1.8 rekesz nem csak a lenyűgöző mélységélesség-hatás elérését könnyíti meg, hanem lehetővé teszi az állvány nélküli fotózást gyenge fényviszonyok között - tovább fokozva a legújabb Olympus Mikro-NégyHarmad rendszerű fényképezőgépek beépített képstabilizátorának hatékonyságát. A rendkívül világos, 1:1.8 fényrekesz mellett ez a prémium minőségű, Mikro-NégyHarmad szabványos, nagy látószögű objektív egyedülálló pillanatkép-fókusz mechanikát, MSC (Movie & Still Compatible - mozgó és állókép kompatibilis) mechanikát és speciális ZERO lencsebevonatot is kínál a kiváló minőségű fotók készítéséhez.
megnézem a gyártó oldalán >>

M.Zuiko 25mm 1:1.8

M.Zuiko 25mm 1:1.8

A 25mm (50mm*) gyújtótávolságával és 47° látószögével ez a standard prime objektív a fotózás mindenféle feladataira ideális. Kiváló optikai teljesítménnyel, nyitott rekesznél gyönyörű bokeh hatással és lenyűgöző közeli élességállítás képességgel büszkélkedhet.

Mindemellett az emberi szem számára természetes látómezővel készült felvételek készítését teszi lehetővé. Így, tökéletesen kiegyensúlyozott teljesítménye által a felszerelés egyik alap objektívje lehet. Fekete és ezüst színben is elérhető.
megnézem a gyártó oldalán >>

M.Zuiko ED 30mm 1:3.5

M.Zuiko ED 30mm 1:3.5

Itt az ideje, hogy szintet lépjen a makrófényképezésben. Ez az első osztályú objektív akár 1,25x (2,5x*) nagyításra is képes – a hasonló kategóriájú makróobjektívekkel elérhető legnagyobb nagyítás**. A képminőség ezzel párhuzamosan továbbra is kifogástalan marad, így a képeken megjelenhetnek a homályosító hatások és a lágy bokeh is.

A felvételek hihetetlen közelről, akár 14 mm-ről is elkészíthetők, ezáltal az emberi szem által nem ismert világ kapui tárulnak fel előttünk. A 30mm (60mm*) objektív mindent tud, amire a makró témakörben szükségünk lehet. Különösen az intenzív makró nagyítás - max. 1.25x (2.5x*) - és a 14mm legkisebb munkatávolság kombinációja által ez az objektív a megfelelő eszköz a korábban még nem látott makró világ felfedezésére.
megnézem a gyártó oldalán >>

M.Zuiko 45mm 1:1.8

M.Zuiko 45mm 1:1.8

A csodálatos kivitelezésű, ugyanakkor megfizethető áron elérhető objektív szenzációs kiegészítője bármely fényképezőgép kitnek.

A gyors rekeszvezérlésnek hála, a nagyteljesítményű prémium minőségű objektív teljesen ideális portréfotózáshoz, életlenített háttérrel és élénk kontraszttal kiemelve. Ugyanígy használható kiváló minőségű videofelvételek készítésére is, rendkívül gyors auto-fókusz vezérléssel. A szép külső már csak hab a tortán - a kompakt váz és a finom fémes burkolat és a cserélhető dekor-gyűrűk jóvoltából tökéletesen illik a különböző PEN fényképezőgépek színéhez.
megnézem a gyártó oldalán >>

M.Zuiko ED 60mm 1:2.8

M.Zuiko ED 60mm 1:2.8

Szeretne nagyfelbontású, hihetetlenül kontrasztos és elképesztő részletességű makrófotókat készíteni?

Az M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 makró objektív ennél is többet tartogat, hiszen a képminőség mellett sokoldalúság és rugalmasság tekintetében is mindent felülmúl. Dedikált makró objektívként közelebbről készíthetünk vele életnagyságú (1:1) felvételeket, ugyanakkor folyamatos élességállítást tesz lehetővé ettől a távolságtól végtelenig. Elképesztő pontossággal megalkotott objektív, melynek belső élességállító rendszerét lebegő tagok alkotják, így a makró fotók, tájképek, portrék és egyéb felvételek is egyformán magas minőségi színvonalnak felelnek meg. A nagy rekesznyílásnak köszönhetően sekély mélységélességű felvételeket készíthetünk, ugyanakkor több mint elégedettek lehetünk a borotvaéles részletek közötti kontraszttal és bokeh hatással, amire ez az objektív képes.
megnézem a gyártó oldalán >>

M.Zuiko ED 75mm 1:1.8

M.Zuiko ED 75mm 1:1.8

A portréfotózásra és beltéri felvételek készítésére specializálódott lelkes felhasználók most igazán kiélvezhetik ennek a nagyteljesítményű fix fókuszú objektívnek az előnyeit.

Kompromisszumok nélkül is kiváló képminőséget kínál - szuper-nagylátószögű, 1:1.8 nyitott rekesszel is - kontrasztban éles, a sarkoktól a szélekig precíz, nagyfelbontású és alacsony aberrációjú jellemzőkkel. A 75mm (150mm*) fix fókuszú objektív minden tulajdonságát precízió jellemzi - az összeszerelési és polírozási technológiától a kiváló optikai teljesítményen át a kimagasló részletességű fotókig és videókig. Hab a tortán, hogy mindennek tetejébe ez az objektív még elképesztően kompakt is, és rendkívül egyszerűen kezelhető.
megnézem a gyártó oldalán >>

M.Zuiko ED 9-18mm 1:4.0-5.6

M.Zuiko ED 9-18mm 1:4.0-5.6

Az új objektív termékválaszték az M.ZUIKO DIGITAL ED 9-18mm 1:4.0-5.6 objektívvel (35mm-es megfelelője 18-36mm) bővül. Ultra kompakt mérete tagadhatatlan, súlya mindössze 155g, teljes hossza csupán 49,5mm, amit a behúzható parkoló mechanika tesz lehetővé.

A piacon már meglévő ZUIKO DIGITAL ED 9-18mm 1:4.0-5.6 ultra nagy látószögű zoom objektívhez képest a mérete 50%-kal, míg a súlya 40%-kal csökkent. Nem csak elképesztő kompaktságával, hanem kiváló képminőségével is minden igényt kielégít. Egyszerűen hozhatunk létre különleges hatásokat, továbbá alkalmas kiváló közeli felvételek készítésére is az objektívlencsétől mindössze 25cm távolságról.
megnézem a gyártó oldalán >>

M.Zuiko ED 14-150mm 1:4.0-5.6 II

M.Zuiko ED 14-150mm 1:4.0-5.6 II

Az OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150mm 1:4.0-5.6 II egy nagy zoomátfogású objektív mindenféle felhasználásra: a nagylátószögtől a telefotóig.

Kompakt és könnyű kivitelével szinte elfeledteti a folyamatos objektívcsere igényét - és állandóan készen áll a tökéletes felvételi körülmények megteremtésére. Nem számít, merre járunk, szinte bármilyen fotós szituációra készen állunk - ebben a masszív, időjárásálló kivitel is támogatást nyújt. Az MSC által rendkívül gyors és csendes AF, valamint kifinomult működés biztosított.
megnézem a gyártó oldalán >>

M.Zuiko ED 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ

M.Zuiko ED 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ

Az M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ (28-84mm*) a világ legkisebb pancake zoom objektívjeként lenyűgöző, széltől szélig kiváló képminőséget kínál.

Hatékony, 3x optikai zoomjának hála, sokoldalú felhasználási lehetőségekkel büszkélkedhet megnövelt fókusztávolságot kínálva. Sőt - az elektronikus zoom mechanizmus távirányítással, mobileszközről - az OI.Share alkalmazás közbeiktatásával - is üzemeltethető. A kivételesen gyors és csendes autofókusz által álló és mozgóképek felvételéhez is nagyszerűen használható.
megnézem a gyártó oldalán >>

M.Zuiko 14-42mm 1:3.5-5.6 II R

M.Zuiko 14-42mm 1:3.5-5.6 II R

Megérkezett a vadonatúj, optimalizált felépítésű, legújabb generációs M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 II R (35m-es megfelelője 28-84mm). Az ultra kompakt zoom objektív amennyire kicsi, annyira pazar, 3x zoom átfogást biztosít megújult formában.

Az MSC technológia jóvoltából csúcsminőségű videofelvételek és fotók készítésére alkalmas - rendkívüli sebességgel, gyakorlatilag hangtalan auto-fókusz rendszerrel és kimagasló hangminőséggel, zoom-olás közben is. Bármilyen gyorsan mozogjon, és bármilyen távol legyen is a téma, ez az objektív különleges jellemzőivel kihívásra késztet, és lenyűgöző vizuális eredményeket garantál. Ami az esztétikát illeti, cserélhető dekor-gyűrűk közül választhatunk a különböző PEN vázakhoz illő színekben.
megnézem a gyártó oldalán >>

M.Zuiko ED 12-200mm 1:3.5-6.3

M.Zuiko ED 12-200mm 1:3.5-6.3

A 16,6x zoomteljesítménnyel büszkélkedő M.Zuiko Digital ED 12–200mm F3.5–6.3 (24–400mm*) kiválóan alkalmas a témák és beállítások lehetőségeinek teljes kihasználásához – a nagylátószögtől a telefotókig.

Nagylátószög használatakor a munkatávolság mindössze 10cm lehet, tele beállításnál pedig akár 50cm. Sőt, ez a zoom objektív lenyűgözően kisméretű és könnyű ahhoz, hogy bárhová, nyaralásra és fotós túrákra is gond nélkül magunkkal vihessük. A hordozhatóságot segíti az időjárásálló por-, csepp- és fagyálló konstrukció. A gyors és nagypontosságú autofókusz a Movie & Still Compatible (MSC) mechanizmussal garantálja, hogy a felvételek ragyogók legyenek.
megnézem a gyártó oldalán >>

M.Zuiko ED 40-150mm 1:4.0-5.6 R

M.Zuiko ED 40-150mm 1:4.0-5.6 R

Ez a cserélhető zoom objektív tökéletes arra, hogy mindig nálunk legyen. Kicsi és könnyű, teljesítménye változtatható, ezért tökéletesen alkalmas akár portrék, akár távoli témák fotózására, ugyanakkor abban a tekintetben is rugalmas, hogy beltéri vagy kültéri feladatokhoz használjuk.

A nagyteljesítményű zoom objektív tökéletes kiegészítője a standard kitben található alap objektívnek, így ha arra kerül a sor, nem kell nehéz felszereléssel utaznunk. Mindemellett van még két további előnye. Egyik az egyedi csavarhajtó mechanika, amely videofelvételek készítése setén különösen csendes, másik a rendkívül nagysebességű auto-fókusz (MSC), mely lehetővé teszi a pillanatfotók készítését gyors egymásutánban. Mindig felkészülten kezdhetünk egy új téma fotózásába, legyen az álló vagy mozgó.
megnézem a gyártó oldalán >>

M.Zuiko ED 75-300mm 1:4.8-6.7 II

M.Zuiko ED 75-300mm 1:4.8-6.7 II

Ez a Mikro-NégyHarmad szabványos szuper-teleobjektív távoli témák megörökítésére alkalmas, amelyekre egyetlen csuklómozdulattal ráközelíthetünk. Rendkívül kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően gyújtótávolsága 35mm-es fényképezőgépre vonatkoztatva 150-600mm-nek felel meg.

Most a távolból is átélhetjük a téma közelségét anélkül, hogy valójában közelebb kellene mennünk. Ez a nagyteljesítményű objektív egyéb előnyöket is tartogat. Egyedülálló csavarhajtó mechanikája, ami zajmentességet biztosít a videofelvételek közben, míg nagysebességű auto-fókusz funkciójának (MSC) jóvoltából gyors egymásutánban készíthetünk fotókat.
megnézem a gyártó oldalán >>

M.Zuiko 1ED 100‑400mm F5.0‑6.3 IS

M.Zuiko ED 100‑400mm F5.0‑6.3 IS

Lenyűgöző szuper‑telefotó teljesítmény egy kompakt méretű és könnyű zoomobjektívben ‑ az M.Zuiko Digital ED 100‑400mm F5.0‑6.3 IS (200‑800mm*) által intenzív telefotó és telemakró élményt tapasztalhatunk meg.

Adjunk hozzá egy (opcionális) MC‑14, vagy MC‑20 telekonvertert és akár az elképesztő 800mm (1600mm*) gyújtótávolságot is magunkénak érezhetjük (az MC‑20 használatával)! Beépített képstabilizátor segít abban, hogy felvételeink élesek legyenek a nagyobb zoomtartományokban is. A Pro‑sorozatot idéző por‑ és cseppálló kivitelnek köszönhetően még sokoldalúbb használhatóságot kapunk, miközben a gyors és pontos autofókusz által ‑ gondolkodás nélkül ‑ azt örökíthetjük meg, amit valóban szeretnénk.
megnézem a gyártó oldalán >>

  M.Zuiko Digital ED 150-600mm F5.0-6.3 IS

M.Zuiko Digital ED 150-600mm F5.0-6.3 IS

Fedezd fel a világ titkait az OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED 150-600mm F5.0-6.3 IS objektív segítségével! Ez a természet szerelmesei számára készült objektív a távolabbi környezetünk csodáit - például a kisebb madarakat - hozza közel rendkívül hatékony módon, akár 1200mm gyújtótávolság és 0,7x leképezési arány* mellett. Kompakt, időjárásálló kivitele minden környezetben megbízható teljesítményt kínál, ezáltal minden egyes felvételt az egyébként láthatatlan és megszelídíthetetlen témák káprázatos megjelenítésévé varázsolhat. Élvezd a felfedezés izgalmát minden egyes képkockában!

A nagyfokú ellenálló-képesség elérését szem előtt tartva készült M.ZUIKO DIGITAL ED 150-600mm F5.0-6.3 IS kiemelkedő, IPX1 szabványnak megfelelő csepp- és porállóságot kínál. A frontlencsén fluorin bevonatot találunk, mely segíti a gondtalan használhatóságot még a legzordabb körülmények között is. Kompakt és könnyű kialakítása kiváló mobilitást, valamint egyszerű manőverezhetőséget biztosít, amikor a legkülönlegesebb témákat keressük.
Az OM SYSTEM M.ZUIKO DIGITAL ED 150-600mm F5.0-6.3 IS új fejezetet nyit a fotózás élvezetében: páratlan elérést, rugalmasságot és teljesítményt kínálva újraírja a határokat és segít a legkülönlegesebb pillanatok megörökítésében.
megnézem a gyártó oldalán >>


Tippek
Mi is az az ED lencsetag?
ED - Extra-low Dispersion, extra alacsony szórású üvegtagról van szó. Ilyen üvegtagot tartalmazó optikák éles, minimális színi hibákat felmutató képpel rendelkeznek. A fény különféle hullámhosszon beérkező sugarait nem szórják szét, így nem alakul ki kromatikus aberráció.