Telefon:

+36 1 696 0721

Cím:

1074 Budapest, Dohány u. 67.

Tesztelhető vázak, kompakt fényképezőgépek

  OM System OM-1

OM System OM-1

Kiváló képminőség, mely messze felülmúlja a szenzormérettel kapcsolatos elvárásokat
Az új modell csúcskategóriás, ugyanakkor kompakt méretű és könnyű váza az OM SYSTEM fejlesztése, melyben egy új, 20 megapixel1 felbontású Stacked BSI Live MOS szenzort, és egy szintén új fejlesztésű, elődeinél háromszor gyorsabb TruePic X képprocesszort találunk.

Az OM SYSTEM OM-1 által kínált kiváló képminőség messze felülmúlja a szenzormérethez kapcsolódó elvárásokat. Használatával tökéletesen kihasználhatjuk a nagy felbontású M.Zuiko Digital objektívek teljesítményét – minden eddiginél nagyobb felbontást2 használva. Emellett új zajfeldolgozó technológiát alkalmazva a legnagyobb normál érzékenység már ISO 25600 értékre, míg a kiterjesztett legnagyobb érzékenység akár ISO 102400 értékre növelhető. Ráadásul a dinamikatartomány is tovább javult a legújabb képfeldolgozó technológiáknak köszönhetően. Ezek a fejlesztések a színek és tónusok minden eddiginél gazdagabb skáláját kínálják, az árnyékoktól a csúcsfényekig.
Az OM SYSTEM egyik legnagyobb büszkesége a csúcsminőségű képstabilizátor rendszer, mely az új modellben akár 8,0 FÉ lépésnyi3 kompenzációt kínál az 5-tengelyes sync IS kiegészítésével, vagy akár 7,0 FÉ lépést4 csak a váz képstabilizátorának használatával. Az új Handheld Assist funkció még egyszerűbbé teszi a lassabb zársebességek kézből történő használatát – amihez korábban kénytelenek voltunk állványt használni.
megnézem a gyártó oldalán >>

  Olympus E-M1X

Olympus OM-D E-M1X

Professzionális igényekre tervezve
Az igazi profik igényeinek tökéletes kiszolgálására ideális E-M1X azt az abszolút magabiztosságot kínálja, amire minden fotós vágyik - a jobb vezérelhetőség, ergonómia és a felvételkészítés közben élvezhető stabilitás által. Az innovatív technológia és a funkciók fejlett rendszerének tervezési irányelve: még magasabb szint elérése.

A teendők elvihetnek akár egy vadvilág-túrára, egy sporteseményre, vagy a stúdióba - az E-M1X professzionális funkciói és jellemzői minden fotós feladathoz tökéletes segítséget nyújtanak – bárhol és bármikor.
Az OM-D autofókusz (AF) rendszer teljes áttervezésre került az E-M1X fejlesztése során. A különféle témáknál megjelenő újabb fókuszpontoktól az eltérő élességállítás-algoritmus használatáig az AF rendszer mindenben segíti a fotóst - így a kép komponálása teljes összpontosítás mellett történhet.
A professzionális minőségű fotók mellett az E-M1X a videokészítés mestere is. Funkciói és jellemzői között mindent megtalálunk, amire csak szükségünk lehet a pillanatok történésként való megörökítéséhez.
megnézem a gyártó oldalán >>

  Olympus E-M1 Mark III

Olympus OM-D E-M1 Mark III

Új lehetőségek - kézből fotózva!
A tökéletesen hordozható kivitel, illetve a bármilyen körülmények között kompromisszummentes képminőség által az E-M1 Mark III igazi társad lehet lélegzetelállító felvételek készítéséhez. Emeld a professzionális fotózást még magasabb szintre – a természet és tájképfotózástól az éjszakai felvételekig és videókig – a nehéz felszerelés terhe nélkül!

Az OM-D E-M1 Mark III professzionális fényképezőgép, mely kiváló minőségű felvételek készítését kínálja egy kompakt kivitelű és könnyű rendszerrel – így a csúcsminőségű felvételkészítés mindenféle körülmények mellett biztosított!

Teljesen szabad felvételkészítés
A különféle területeken dolgozó fotósok igényeinek megfelelően az E-M1 Mark III masszív magnézium-ötvözet vázra épült, időjárásálló kivitelben, a méltán híres Supersonic Wave Filter pormentesítő rendszerrel kiegészülve.
megnézem a gyártó oldalán >>

  Olympus E-M5 Mark III

Olympus OM-D E-M5 Mark III

E-M5 Mark III - nincsenek határok
Városi dzsungel... fent a magasban, lent az utcákon, ragyogó napfényben, vagy éjszakai fényekkel, esőben, vagy eső nélkül - az E-M5 Mark III mindenre felkészült. Gyakorlatilag nincsenek határok, bármerre is indulnál! A kompakt méretű és könnyű kivitelnek köszönhetően megszabadulhatsz a nehéz felszerelés béklyóitól.

A fotózást még magasabb szintre emelheted – ehhez a tökéletesre csiszolt design, a magas szintű technológia és a "must-have" funkcionalitás is hozzájárul.
Röviden: minden, amire szükséged van - hogy felfedezhess, bárhol és bármikor.
Az E-M5 Mark III stílusos, kompakt méretbe csomagolt technológiai erőmű és olyan funkciók tárháza, melyek messze kiemelik vetélytársai közül.
Tiszta és részletgazdag felvételek akár útközben, vagy sötét helyeken – az E-M5 Mark III nagyteljesítményű szenzora kifejezetten arra készült, hogy a hatékony képstabilizátorral együttműködve készítsen lenyűgöző minőségű felvételeket. A tükröződésmentesítő bevonat közvetlenül az érzékelő felületén csökkenti a becsillanás és a szellemkép kockázatát.
megnézem a gyártó oldalán >>

  E-M10 Mark IV

Olympus OM-D E-M10 Mark IV

Ideje valóra váltani
Szabad, sokoldalú, mindig fókuszban: ez az Olympus fényképezőgép úgy megízesít minden napot, ahogy te is. Egy spontán városlátogatás. Egy délutáni kalandtúra. Egy éjszaka a város forgatagában. Magától értetődik: az Olympus E-M10 Mark IV szelfi fényképezőgéped mindenhová veled tarthat. Így minden pillanatot a lehető legteljesebben élhetsz meg – és az irigylésre méltó, csúcsminőségű felvételeidet azonnal meg is oszthatod a világgal!

Az új szelfikamerád!

Örökítsd meg digitálisan történeteidet és kedvenc szelfi képeidet egy mozdulattal – az Olympus E-M10 Mark IV fényképezőgéppel! Hogy mit is kell tenned ahhoz, hogy kihasználd a szelfi-mód előnyeit? Csak nyisd le az érintőkijelzőt, pózolj és érintsd meg a kijelzőt a fotó elkészítéséhez! Egy másodperces késleltetés biztosítja, hogy az arcod jelenjen meg a képen, ne a kezed.

Fotózz úgy, mint a profik
A fejlett felvétel funkciók választéka az E-M10 Mark IV használatának élményét még magasabb szintre emeli – és minden igényedet kielégíti. A hihetetlen minőségű fotóktól a lélegzetelállító 4K videókig!
megnézem a gyártó oldalán >>

  Olympus E-P7

Olympus PEN E-P7

Pehelykönnyű szépség
A fotózás egy rendkívül szép és élvezetes kaland lehet! Az Olympus PEN E-P7 kis mérete és könnyű kivitele gyakorlatilag észrevétlenné teszi - ugyanakkor a design miatt nagyon is észrevehető.

Az igazi klasszikusok vonalaival rajzolt E-P7 elegáns és kompakt, ezáltal a felvételkészítés remek élmény is egyben. A két választható színnek köszönhetően pontosan megadhatjuk a történetünkhöz leginkább passzoló tónust.
Lényegében az E-P7 a ragyogó szenzortechnológia, a nagyteljesítményű képalkotás és az 5-tengelyes képstabilizátor tökéletes kombinációja. Az egyszerű kezelhetőséghez nagyban hozzájárul a gyors élességállítás és az okos, kreatív funkciók tárháza – a korábbi PEN gépek fejlesztéseinek felhasználásával. A fotós stílusunknak leginkább megfelelő, kompatibilis objektívekkel a kreatív felvételkészítésnek szinte nincsenek is határai!
megnézem a gyártó oldalán >>

Olympus TG-6

Olympus TG-6

Fedezd fel a világot új Tough fényképezőgépünkkel!
Csak ragadd meg a TG-6 modellünket és kezdj bele a kalandba! Ez a gép ideális segítőtársad lehet az utazásaid legnagyszerűbb pillanatainak megörökítésében - a környezettől függetlenül.

A Tough-élményt a kiegészítők széles választékával fokozhatjuk - és a legnagyobb kihívást jelentő kalandokra is készen állhatunk! A TG-6 vízálló 15 méter vízmélységig, ütésálló akár 2,1 méter magasból történő leejtés esetén is, valamint porálló, fagyálló -10°C hőmérsékletig, törésálló - és rendelkezik párásodásmentes lencsevédő-bevonattal is, mely igazán kalandállóvá varázsolja.
Növeld a felvételek felhasználásának lehetőségeit: az OI.Share App segítségével nem csak távirányítóként használhatod okostelefonod, de a beépített Wi-Fi funkcióval kiegészülve az élményeket azonnal továbbíthatod is!
megnézem a gyártó oldalán >>


Ajánlat: Olympus OI Share

A fényképezőgépről az okostelefonra Wi-Fi kapcsolaton keresztül.
Oszd meg kedvenc felvételeidet!

Olympus OI Share Olympus OI Share Function

Kompatibilis Olympus fényképezőgéppel társítva az OLYMPUS Image Share okostelefon-alkalmazás minden eddiginél élvezetesebbé teszi a fényképezést. Ennek az alkalmazásnak a segítségével bármilyen Olympus fényképezőgéppel készített képek könnyedén importálhatók okostelefonra, és megoszthatók a családdal és a barátokkal. Az OLYMPUS Image Share alkalmazással, amely egyébként az Olympus fényképezőgépek egyik legnépszerűbb funkciója, művészi szűrőket adhat az importált fényképekhez, okostelefonját távirányítóként használhatja a kompatibilis Olympus fényképezőgépekhez, és GPS-címkéket is adhat a fényképekhez.

A fényképezőgépen lévő fényképek Wi-Fi-kapcsolaton keresztül importálhatók. A fényképezőgép kijelzőjén egyszerűen érintse meg a megosztás ikont azoknál a képeknél, amelyeket szeretne hozzáadni az importálási listájához, így gördülékenyen és könnyedén el tudja végezni az importálást.
Az importálást követően egyszerűen kiválaszthatja, majd megoszthatja képeit ismerőseivel a közösségi hálózatokon.

"Live View" mód
Az OLYMPUS Image Share alkalmazás a fényképezőgép Live View funkcióját jeleníti meg az okostelefonon. Lehetővé teszi a fényképezőgép okostelefonnal való vezérlését is - a telefon kijelzőjét megérintve meghatározhatja az autofókusz pontját vagy működtetheti a kioldó gombot.
Különféle beállításokat is szabályozhat, például a felvételi módot (iAUTO, P, A, S, M és ART), a vezérlési módot (egy kép, sorozatkép és önkioldó), valamint az elektronikus objektív zoom funkcióját is beállíthatja.

"Távkioldó" mód
A fényképezőgép beállításait közvetlenül a fényképezőgépen is vezérelheti, az okostelefonnal pedig, mintha kábellel lenne a fényképezőgéphez csatlakoztatva, csak a kioldót működtetheti. Az okostelefon kijelzőjével a kioldó gombot "félig lenyomva" fókuszálhat, teljesen lenyomva pedig elkészítheti a képet.


Letöltés