Telefon:

+36 1 696 0721

Cím:

1074 Budapest, Dohány u. 67.

Tesztelhető vázak, kompakt fényképezőgépek

  OM System OM-1

OM System OM-1 Mark II

A természet tele van csodákkal, melyek arra várnak, hogy felfedezzük őket. A nem várt időjárásváltozás okozta lélegzetelállító jelenetek és a vadvilág állataival való találkozás felgyorsult pillanatai hozzák a maguk kihívásait, egyben lehetőséget kínálnak arra, hogy megismerjük és megismertessük azokkal, aki még tovább mennének.
Az OM SYSTEM OM-1 Mark II a szinte hihetetlen gyorsaság, páratlan számítási sebesség és a mindenen felül álló használhatóság megnyilvánulása, a gép minden kis részletén visszaköszönő, kifinomult megoldásokkal kiegészítve. Az OM-1 Mark II az elérhető outdoor fotós eszközök között maga is csodának számít, ami kézzel fogható, bárhová is megyünk.

A képérzékelők hagyományos korlátain túlmutató képalkotási lehetőségek között találjuk például az 50M Handheld High Res Shot és 80M Tripod High Res Shot funkciókat, melyek minimalizálják a zajt a RAW felvételekhez, így kivételes képtisztaságot kínálnak. Az OM-1 Mark II kifinomult AWB algoritmusa precíz színreprodukciót biztosít, problémamentesen alkalmazkodva a különféle fényviszonyokhoz, így minden egyes képkockánál pontos színtónust ad.
Az AI Detection AF mélytanulás technológiák alkalmazásával került kifejlesztésre, melynek köszönhetően a különféle témák igencsak széles spektrumát ismeri fel – például madarakat, állatokat, autókat, stb. – és már az emberi alakot is. Ennek köszönhetően az automatikus élességállítást a kivételes tisztaság jellemzi, még a bonyolultabb fény- és környezeti viszonyok esetén is.
A nagysebességű felvételkészítés teljesítményét tovább erősítve az OM-1 Mark II nagyobb memóriával rendelkezik a sorozatfelvételek számának növelésére. A Pro Capture funkció segítségével akár 120 fps sebességgel ragadhatjuk meg a már elszállt pillanatokat (AF/AE Lock használata esetén / kb. 50 fps sebességgel AF/AE Tracking használata közben).
megnézem a gyártó oldalán >>

  OM System OM-5

OM System OM-5

Kompakt és könnyű kivitel, 5-tengelyes képstabilizátorral
Az OM SYSTEM OM-5 5-tengelyes képstabilizátort kínál egy különösen kompakt vázban. A képstabilizátor akár 6,5 zársebesség-lépésnyi2 korrekciót biztosít, mely megfelelő – kompatibilis – objektívvel3 párosítva 7,5 lépésnyi4 korrekcióra is képes az 5-tengelyes Sync IS rendszernek köszönhetően.

A nagyteljesítményű képstabilizátor biztosítja a lassabb zársebességgel történő felvételkészítést, például olyan helyeken, ahol állvány használata nem lehetséges – így tökéletes társ az utazó fotósok számára. A népszerű 20.37 millió effektív képpontos5 Live MOS szenzorral és a nagyteljesítményű TruePic IX képprocesszorral felszerelt modell természetes színátmeneteket biztosít minimális képzaj és maximális képminőség mellett, magas érzékenység esetén is.
Az OM-5 121-pontos, All Cross-type On-chip Phase Detection AF szenzorával a kép szinte bármely részére fókuszálhatunk a kép komponálásának szabadságát és a nagypontosságú élességállítást biztosítva. A Starry Sky AF különösen nagy pontosságú automatikus élességállítást kínál az egyszerű asztrofotózáshoz – ami korábban különösen nehéz feladat volt.
Az OM SYSTEM OM-5 tömítésrendszere IP531 osztályú por- és cseppállóságot biztosít, -10°C-ig fagyállóság mellett – tehát ugyanazt a kiváló időjárásállóságot, amit az OM SYSTEM OM-1 csúcsmodell. Ennek a kivitelnek köszönhetően a felhasználók még a legkeményebb körülmények között is a fotós feladatra összpontosíthatnak anélkül, hogy aggódniuk kellene a hirtelen eső, hó, vagy a fröccsenő víz miatt. A gép az SSWF (Supersonic Wave Filter) rendszerrel is rendelkezik, mely hatékonyan távolítja el az objektívcserekor esetlegesen a gépbe kerülő szennyeződéseket, porszemeket a szenzorról, ezáltal tökéletes megoldást kínál az aktív fotózáshoz és a gondtalan kültéri objektívcseréhez. A gépben használt kompakt BLS-50 akkumulátort a gépben, a mellékelt USB-AC adapterrel tölthetjük.
megnézem a gyártó oldalán >>

  E-M10 Mark IV

Olympus OM-D E-M10 Mark IV

Ideje valóra váltani
Szabad, sokoldalú, mindig fókuszban: ez az Olympus fényképezőgép úgy megízesít minden napot, ahogy te is. Egy spontán városlátogatás. Egy délutáni kalandtúra. Egy éjszaka a város forgatagában. Magától értetődik: az Olympus E-M10 Mark IV szelfi fényképezőgéped mindenhová veled tarthat. Így minden pillanatot a lehető legteljesebben élhetsz meg – és az irigylésre méltó, csúcsminőségű felvételeidet azonnal meg is oszthatod a világgal!

Az új szelfikamerád!

Örökítsd meg digitálisan történeteidet és kedvenc szelfi képeidet egy mozdulattal – az Olympus E-M10 Mark IV fényképezőgéppel! Hogy mit is kell tenned ahhoz, hogy kihasználd a szelfi-mód előnyeit? Csak nyisd le az érintőkijelzőt, pózolj és érintsd meg a kijelzőt a fotó elkészítéséhez! Egy másodperces késleltetés biztosítja, hogy az arcod jelenjen meg a képen, ne a kezed.

Fotózz úgy, mint a profik
A fejlett felvétel funkciók választéka az E-M10 Mark IV használatának élményét még magasabb szintre emeli – és minden igényedet kielégíti. A hihetetlen minőségű fotóktól a lélegzetelállító 4K videókig!
megnézem a gyártó oldalán >>

  Olympus E-P7

Olympus PEN E-P7

Pehelykönnyű szépség
A fotózás egy rendkívül szép és élvezetes kaland lehet! Az Olympus PEN E-P7 kis mérete és könnyű kivitele gyakorlatilag észrevétlenné teszi - ugyanakkor a design miatt nagyon is észrevehető.

Az igazi klasszikusok vonalaival rajzolt E-P7 elegáns és kompakt, ezáltal a felvételkészítés remek élmény is egyben. A két választható színnek köszönhetően pontosan megadhatjuk a történetünkhöz leginkább passzoló tónust.
Lényegében az E-P7 a ragyogó szenzortechnológia, a nagyteljesítményű képalkotás és az 5-tengelyes képstabilizátor tökéletes kombinációja. Az egyszerű kezelhetőséghez nagyban hozzájárul a gyors élességállítás és az okos, kreatív funkciók tárháza – a korábbi PEN gépek fejlesztéseinek felhasználásával. A fotós stílusunknak leginkább megfelelő, kompatibilis objektívekkel a kreatív felvételkészítésnek szinte nincsenek is határai!
megnézem a gyártó oldalán >>

  OM System TG-7

OM System TG-7

Tudod, mi az egyik legnehezebben elérhető dolog manapság? - A szabadság.
És itt arra az igazi, a csontjainkban érezhető, felvillanyozó érzésre gondolunk, amikor teljesen gondtalanok és kötetlenek vagyunk, megszabadulva minden kötelezettségtől, csak a pillanatnak élve. Igen, pont erre a fajta szabadságra gondolunk.

És ez a fajta szabadság jellemzően nem egy szépen kikövezett ösvény. Általában nincs tökéletesen feltérképezve és nem praktikus csomagolásban érkezik, használati útmutatóval. Ez a fajta szabadság sokat kíván, de te még többet fogsz akarni belőle.
Ki mered próbálni?
megnézem a gyártó oldalán >>


Ajánlat: Olympus OI Share

A fényképezőgépről az okostelefonra Wi-Fi kapcsolaton keresztül.
Oszd meg kedvenc felvételeidet!

Olympus OI Share Olympus OI Share Function

Kompatibilis Olympus fényképezőgéppel társítva az OLYMPUS Image Share okostelefon-alkalmazás minden eddiginél élvezetesebbé teszi a fényképezést. Ennek az alkalmazásnak a segítségével bármilyen Olympus fényképezőgéppel készített képek könnyedén importálhatók okostelefonra, és megoszthatók a családdal és a barátokkal. Az OLYMPUS Image Share alkalmazással, amely egyébként az Olympus fényképezőgépek egyik legnépszerűbb funkciója, művészi szűrőket adhat az importált fényképekhez, okostelefonját távirányítóként használhatja a kompatibilis Olympus fényképezőgépekhez, és GPS-címkéket is adhat a fényképekhez.

A fényképezőgépen lévő fényképek Wi-Fi-kapcsolaton keresztül importálhatók. A fényképezőgép kijelzőjén egyszerűen érintse meg a megosztás ikont azoknál a képeknél, amelyeket szeretne hozzáadni az importálási listájához, így gördülékenyen és könnyedén el tudja végezni az importálást.
Az importálást követően egyszerűen kiválaszthatja, majd megoszthatja képeit ismerőseivel a közösségi hálózatokon.

"Live View" mód
Az OLYMPUS Image Share alkalmazás a fényképezőgép Live View funkcióját jeleníti meg az okostelefonon. Lehetővé teszi a fényképezőgép okostelefonnal való vezérlését is - a telefon kijelzőjét megérintve meghatározhatja az autofókusz pontját vagy működtetheti a kioldó gombot.
Különféle beállításokat is szabályozhat, például a felvételi módot (iAUTO, P, A, S, M és ART), a vezérlési módot (egy kép, sorozatkép és önkioldó), valamint az elektronikus objektív zoom funkcióját is beállíthatja.

"Távkioldó" mód
A fényképezőgép beállításait közvetlenül a fényképezőgépen is vezérelheti, az okostelefonnal pedig, mintha kábellel lenne a fényképezőgéphez csatlakoztatva, csak a kioldót működtetheti. Az okostelefon kijelzőjével a kioldó gombot "félig lenyomva" fókuszálhat, teljesen lenyomva pedig elkészítheti a képet.


Letöltés