OLYMPUS Medvesi Fotós Maraton

2018.06.01

Közép-Európa egyik kevéssé ismert, de történelmi, tájképi, ipartörténeti emlékekben bővelkedő tája a Medves-vidék. Ez a hely a világ első határon átnyúló geoparkjának, a Novohrad-Nógrád Geoparknak a központi területe. Itt rendeztük meg 2013-ban a Medvesi Fotós Maratont, ami a várakozásainkon felül sikerült. Az idén már a negyedik fotós maratonra készülünk.


A programot Drexler Szilárd dokumentumfilmes és Komka Péter fotóriporter kezdeményezte és szervezi, akik maguk is a Medves vidékén élnek és szívükön viselik a táj sorsát.

A 48 órás fotós rendezvényre mindazokat várjuk, aki szeretik a szép tájakat, szeretnek új vidékeket fölfedezni és fotózni. Változatos programot biztosítunk a résztvevőknek és a megadjuk a legtöbb segítséget, hogy elkészítsék legszebb fotóikat. A program során megmutatjuk a táj legszebb részeit, különleges eseményeket szervezünk. Arra kérünk mindenkit, hogy amennyiben érdeklődik a program iránt és tervezi részvételét, regisztrálja magát honlapunkon. A helyszíni regisztrációra Szlovákia és Magyarország területén is lehetőség adódik. A regisztrációs díj megfizetése és a regisztráció után a résztvevők karszalagot kapnak, amely amellett, hogy lehetővé teszi a programon való részvételt, számos kedvezmény igénybevételére is feljogosít.

Időpont: 2018. Június 1-3.
Központi helyszín: Novohrad-Nógrád Geopark - Salgótarján

További információ és jelentkezés: http://www.fotosmaraton.hu/


Az eseményen készült fotók