Olympus & Manfrotto TG & OFF ROAD nyereményjáték

2016.07.01

Ha most vásárol Olympus Tough!* és/vagy Manfrotto Offroad** terméket, töltse ki regisztráció lapunkat, így részt vehet nyereményjátékunkon az alábbi értékes nyereményekért!


Fődíj:
2 x 1 db Fjallraven vándortúra részvétel (2x29.990 Ft értékben)

Fjällräven Vándortúra - 5 nap - 113 km
2016. augusztus 22-26 (Rajt: augusztus 22. hétfő reggel).

Gyere és csatlakozz hazánk legszebb nemzeti parkjainak felfedezői közé, a Fjallraven Vándortúra csapatához!

A Fjällräven Vándortúra egy 5 napon át tartó 113 km-es nomád élménytúra, Aggtelektől Felsőtárkányig. Megrendezésével a vándortúrázás hagyományait szeretnénk újjáéleszteni Magyarországon, hiszen minden pillanat, amit az ember a természettel és egyúttal önmagával tölthet, igazi ajándék.
Ragadd meg a lehetőséget és csatlakozz hozzánk, mert így egy barátságos, természetimádó csapat társaságában barangolhatod be hazánk meseszép, védett tájait, egy felkészült és lelkes szervezőcsapat, az Equinox Trekking Club támogatásával.
További infó: http://www.fjallraven.hu/fedezd-fel-a-fjallravent/classic/vandortura

További nyeremények:
1 db Olympus ajándékcsomag
1 db Manfrotto ajándékcsomag

Játékunk 2016.07.31-ig tart!
Sorsolás 2016.08.04-én.

*Az akcióban résztvevő Olympus készülékek
Olympus TG-Tracker, Olympus TG-4, Olympus TG-3, Olympus TG-870, Olympus TG-860
**Az akcióban résztvevő Manfrotto termékek

Részvételi szabályzat:
Adataimat az Olympus (Manfrotto) bizalmasan kezeli (2011. évi CXII. törvénynek megfelelően). A Játékban csak Magyarországon élő magánszemélyek vehetnek részt. A Játékban való részvétel ezen szabályzat el- fogadásának minősül. A nyeremény más termékre nem cserélhető, illetve készpénzre nem váltható át. Továbbá más személyre nem ruházható át. Tudomásul veszem, hogy a nyereménysorsolásról e-mail-ben kapok értesítést. Amennyiben a nyertesek az e-mail kiküldését követően 5 napon belül nem jelentkeznek a Szervező jogosult a fődíjat és a további díjakat újra kisorsolni. A kérdőív kitöltésével feliratkozom az Olympus és Manfrotto Magyarország által küldött hírlevelekre.


Az eseményen készült fotók