Olympus-Manfrotto ON Tour 2018

2018.05.03

Kedves Érdeklődő!

Szeretettel meghívunk az Olympus-Manfrotto ON Tour 2018 rendezvénysorozatra, ahol 4 vidéki és 6 budapesti helyszínen próbálhatod ki a legújabb Olympus és Manfrotto termékeket. Győződj meg személyesen az OM-D és PEN fényképezőgépek, valamint az M.Zuiko objektívek kiemelkedő minőségéről!


A regisztráló látogatók között kisorsoljuk a következő Olympus és Manfrotto terméket:

Olympus OM-D E-M10II kit
Manfrotto Befree Advanced piros állvány, gömbfejjel

Az üzletek bármelyikébe látogató, regisztráló ügyfelünk közül kisorsolunk 3db DSLR, valamint 3db MILC felhasználót, akik részt vehetnek egy wide life photo workshopon.
Ha a helyszínről megosztasz egy fotót valamelyik közösségi oldaladra #OMONTOUR2018 #hashtaggel, akkor részt vehetsz egy sorsoláson, ahol az alábbi nyeremények várnak rád: (Itt fontos, hogy a bejegyzésed „nyilvános” legyen, hiszen csak így láthatjuk majd!)

Olympus 10x50 DPS-I távcső
Manfrotto Advanced Pixi messenger szürke válltáska
Olympus ajándékcsomagok

Ezek mellett ajándékokkal is készültünk, így a helyszíneken minden résztvevő egy 10% Olympus és 20% Manfrotto kedvezményre jogosító kupont kap, amit az említett márkák esetében bármelyik termékre beválthat az adott üzletben 2018. július 31-ig. (A kedvezmény más futó akcióval nem vonható össze!) Minden regisztráló látogatónk apró ajándékkal távozhat.

És ha ez még mindig nem lenne elég…
Hamarosan a legmenőbb Olympus és Manfrotto termékekből álló csomagajánlatokkal jelentkezünk, melyeket az ON Tour ideje alatt vásárolhattok meg a kiemelt partnereknél.

Helyszínek és időpontok:


>>> Regisztráció <<<