Fedezd fel a természetet !

2021.10.15

 

Olympus „Fedezd fel a természetet az E-M1 Mark III fényképezővel" őszi azonnali kedvezmény promóció – mellyel 72.000 Forint azonnali kedvezményt biztosítunk az Olympus OM-D E-M1 Mark III fényképezőgépünkre.

Olympus E-M5 Mark III EXTRÁKKAL

2021.09.23

 

Vásárolj egy OM-D E-M5 Mark III gépet és küldünk hozzá egy M.Zuiko 25mm F1.8 objektívet és ECG-5 markolatot ingyen, ajándékba!

Az akció időtartama: 2021. szeptember 23. 10 órától – 2021. október 4-ig.

VÁR A TERMÉSZET – ÖRÖKÍTSD MEG A SZÉLESEBB VILÁGOT!

2021.09.23

 

Szerezz akár 72.000 Forint azonnali kedvezményt a megjelölt objektívekre!

Az akció időtartama: 2021. szeptember 23. 10 órától – 2021. október 4-ig.

Olympus E-M1x + 2 db BLH-1 akkumulátor ajándékba

2021.08.27


Lépj profi szintre!

2020.09.04

 

Vásárolj egy OM-D EM1 Mark II gépet és válassz hozzá a három F1.2 Pro objektív közül egyet ingyen, ajándékba!


FOTÓTÚRA A MÁTRÁBAN!

2020.02.09

 

Csatlakozz Te is az Olympus MILC kedvelők egyre népesebb táborához, és fejleszd tudásod az Olympus profi oktatójával! Próbáld ki a legújabb technológiákat hazánk legszebb tájain!

Fedezd fel velünk hazánk legmagasabb természetes vízesését, túrázz velünk Magyarország legmagasabban fekvő hegyi tavánál majd fotózd le a Mátra csodás bérceit a naplementében!
Az Olympus szeretettel meghív Téged a “Fedezd fel a hazánkat az Olympus-szal” programsorozat következő MILC fotótúrájára, melyen ezúttal a Mátra legszebb helyeire látogatunk el.

Vegyél részt élménydús fotótúránkon a Mátrában 2020. február 09.-én!

A túra teljes idejére biztosítunk Neked egy Olympus MILC fényképezőgépet és profi objektíveket, neked csak egy SD kártyát kell hoznod, amire fotózol.

A fotótúra teljes díja 14.500.- Ft/fő mely tartalmazza a teljes útiköltséget (utazás busszal), belépődíjakat, étkezést (szendvicsek, ásványvíz), modellt, profi oktatót.

Részvételi szándékodat itt jelezheted


PROGRAM:
8:30 Indulás
8:30 -ra kell megérkezned az Olympus központba (1038 Bp,. Papírgyár u. 58.), ahonnan busszal fogunk indulni a túrára.

Vedd át a géped!
Indulás előtt átadjuk Neked a fényképezőgépet és objektíveket melyekkel reményeink szerint csodás képeket készítesz majd a túra alatt. Rövid ismertetőt is tartunk Neked a gépek használatáról, beállításairól, majd buszba szállunk és indulunk a túrára. Kb. másfél óra alatt érünk Parádfürdőre, túránk első állomására.

Fotózz hazánk legmagasabb természetes vízesésénél!
Parádfürdőről már fényképezőgéppel a nyakunkban folytatjuk utunkat sűrűn kattingatva, hiszen a vadregényes Mátra szívében csupa fényképre kívánkozó látnivaló vesz körbe minket. Túránk során megállunk a híres Rákóczi fa törzsénél, amely olyan vastag, hogy egy ember is bele tud állni. Itt lövünk pár képet gyönyörű modellünkről akit Varga Csaba oktató, Olympus nagykövetünk instruál majd. Ezt követően utunk a varázslatos Ilona-völgyben folytatódik, festői réteken, gesztenye fasorokon és erdőkön át, miközben fotózzuk a tájat. Csodás erdei sétánkon egy valódi kerekes kút, a Szent István kút a következő állomásunk, ahol szintén fotózunk párat, majd friss tiszta vízzel megtöltve kulacsunkat tovább folytatjuk utunkat. A patak mellett kanyargó gyönyörű erdei úton felkapaszkodva végül elérjük az Ilona vízesést, hazánk legnagyobb szintkülönbségű természetes zuhatagát. Gyönyörű fényképeket készítünk a vízesésről és környékéről, majd visszatérve a Szent István kúthoz, elfogyasztjuk finom szendvicsekből álló ebédünket.

Mutasd meg képekben egy 800 éves mesterség, az üvegfújás mozzanatait!
Ebéd után a Parádsasvári Üvegmanufaktúra felé vesszük az irányt, ahol izgalmas zsánerképeken örökítjük meg az üvegfújó mesteremberek egyedi technikáit, lefotózzuk ahogyan művészi forma születik a “semmiből”. A különleges program felejthetetlen élményt nyújt és betekintést enged egy 800 éves mesterség rejtelmeibe, mely hazánkban már csak itt látható. Vállalkozó kedvű fotósaink pedig akár ki is próbálhatják és saját poharat is fújhatnak maguknak.

Készíts csodás tájképeket Magyarország legmagasabban fekvő tavánál!
Parádfürdő után Sástó felé vesszük az irányt, ahol hazánk legmagasabban fekvő tava körül folytatjuk fotós túránkat. A tónál csodás természetfotókat lövünk, valamint a modellünkről is klassz portrékat készítünk, melyhez maga a táj, a természet biztosítja a hátteret.

Örökíts meg egy festői naplementét!
Megvárva a naplementét a Sástói kilátóból lenyűgöző panoráma tárul elénk. Nosza előkapjuk gépünket és e csodás nap záróakkordjaként lefotózzuk a Mátra bércei mögött lenyugvó napot.

18:30 Érkezés
Élményekben gazdag túránkról, kb. 18:30-ra érkezünk vissza Budapestre.

FEDEZD FEL HAZÁNKAT AZ OLYMPUS-SZAL - Börzsöny kincsei fotótúra

2019.10.20

 

Tölts el velünk egy csodás napot fotótúránkon a Börzsöny szívében!
A túra teljes idejére biztosítunk Neked egy Olympus MILC fényképezőgépet és profi objektíveket, neked csak egy SD kártyát kell hoznod, amire fotózol.

"Fedezd fel hazánkat az Olympus-szal” programsorozatunkon ezúttal a Börzsönybe látogatunk el, október 20-án.

A fotótúra teljes díja 14.500.- Ft/ fő
mely tartalmazza az útiköltséget (utazás busszal), belépődíjakat, étkezést (szendvicsek, kávé, üdítő), modellt, profi oktatót.

PROGRAM:
9:00 Találkozó az Olympus iroda előtt (1038 Bp,. Papírgyár u. 58.).
9:00 Kiosztjuk a fényképezőgépeket, objektíveket, majd beszállunk a buszba, majd indulás Kismarosra, onnan tovább erdei vasúttal Királyrétre.

10:30-12:30 Fotókalandozás Királyréten
A Börzsöny kincsei fotótúránk első állomása Királyrét. Odafelé tartva a kisvasúton Varga Csaba Olympus nagykövet oktató rövid eligazítást tart a gépek kezeléséről és beállításáról és már sűrűn kattingatunk is, fotózzuk az előttünk elsuhanó tájat. Az alig fél órás erdei vasutazást követően Megérkezünk Királyrétre. A Börzsöny közepén elterülő hangulatos erdei környezetben rengeteg témát fogunk fotózni. Hangulatos fotókat készítünk az őszi színekbe öltözött fákról, a meghitt tisztásról és megannyi természet adta fotótémáról, kihasználva az Olympus professzionális tele és nagy látószögű objektívjei által nyújtott lehetőségeket. Királyrétről a Bajdázó tó felé vesszük az irányt, ahol csodás fotókat készítünk a tó körül. Ha ügyesek vagyunk, profi teleobjektívjeinkkel lencsevégre kaphatunk egy-két mocsári teknőst, kecskebékát, vízi siklót vagy vadkacsát is. Akik pedig a természetfotózás mellett szeretnének a portréfotózásba is belekóstolni, a tónál lehetőség lesz csinos modellünkről porté fotókat is készíteni. A fotótúra végén kisvasúttal visszaindulunk Kismarosra, ahonnan visszaülve a buszba, a Nógrádi vár felé vesszük az irányt.

13:30 - 15:00 Tájfotózás a Nógrádi várban
A Nógrádi vár felé tartva a buszban elfogyasztjuk az Olymus által biztosított finom szendvicseinket, majd megérkezve, rövid séta után bevesszük a várat. Itt számos lehetőségünk lesz arra, hogy a profi vázainkkal és objektívjeinkkel csodás tájképeket készítsünk a várról és környékéről és nagy látószögű objektívünkkel megörökítsük az elénk táruló Börzsöny lenyűgöző panorámáját.

15:30-17:30 Vadfotózás a a Nógrádi Vadasparkban
A vár után a Nógrádi Vadaspark a következő állomásunk. A parkban délutáni vadlesen veszünk részt, mely során lehetőségünk lesz profi objektívjeinkkel lencsevégre kapni természetes élőhelyükön a fenséges gímszarvasokat, dámvadakat, muflonokat, vaddisznókat. A 110 hektáros parkba pont vadetetésre érkezünk, így közelről, fedett magaslesről tudjuk majd az állatokat fotózni. A program végén busszal indulunk vissza Budapestre.

18:30 körül érkezünk vissza az Olympus irodájához.


Regisztrációs ŰRLAP

Olympus-Manfrotto ON Tour 2019

2019.05.07

 

Szeretettel meghívunk az Olympus-Manfrotto ON Tour 2019 rendezvénysorozatra, ahol 4 vidéki és 6 budapesti helyszínen próbálhatod ki a legújabb Olympus és Manfrotto termékeket. Győződj meg személyesen az OM-D és PEN fényképezőgépek, valamint az M.Zuiko objektívek kiemelkedő minőségéről!
A helyszíneken minden résztvevő egy 10% Olympus és 20% Manfrotto kedvezményre jogosító kupont kap, amit az említett márkák esetében bármelyik termékre beválthat az adott üzletben 2019. július 15-ig. (A kedvezmény más futó akcióval nem vonható össze!)

És ha ez még mindig nem lenne elég…
Hamarosan a legmenőbb Olympus és Manfrotto termékekből álló csomagajánlatokkal jelentkezünk, melyeket az ON Tour ideje alatt vásárolhattok meg a kiemelt Partnereknél.

Továbbá a Mintaboltban a (az országban az elsők között) megtekinthetőek és kipróbálhatóak lesznek a SYRP legújabb termékei.

Helyszínek és időpontok:
Az eseményre, az alábbi oldalon regisztrálhat: Regisztráció
Olympus PEN Tavaszi Zsongás

2019.04.14

 

Olympus PEN Tavaszi Zsongás promóció* keretében most minden PEN fényképezőgépet 10% kedvezménnyel vásárolhatnak meg partnereinknél, a promóció ideje alatt.

 

Továbbá, ha vásárlás után az akciós PEN fényképezőgép gyári számával sikeresen regisztrál oldalunkon, egy Olympus GOLDEN LIGHT STREET TÁSKÁT (Fogy. ár: 14.990 Ft) küldünk Önnek ajándékba.

Időtartam: 2019.04.15-től 2019.04.22-ig

Az ajándék táskáért 2019.05.15-ig regisztrálhat, az alábbi linken

Az akcióban részt vevő termékek:
Olympus PEN-F
Olympus PEN E-PL9
Olympus PEN E-PL8

További információ az info@teddprobara.hu e-mail címen lehetséges.

* Az akcióban történő részvétel feltétele, hogy Tedd Probára partnereinknél vásároljon Olympus PEN fényképezőgépet az akció ideje alatt. A vásárlás mellé, sikeres regisztráció után ingyen küldjük (ill. személyes átvétel is megoldható: 1074-Budapest, Dohány u. 67.) az ajándék Olympus GOLDEN LIGHT STREET TÁSKÁT. Az akció érvényessége 2019.05.22-ig, ill. a készlet erejéig tart és más akcióval vagy kedvezménykóddal nem vonható össze és készpénzre nem váltható. Egy személy egyszer vehet részt az akcióban.

2019. FEBRUÁR 2-3 ÉLMÉNYFOTÓZÁS VISEGRÁDON!

2019.02.02

 

2019. FEBRUÁR 2-3 ÉLMÉNYFOTÓZÁS VISEGRÁDON! (2 napos workshop)
Csatlakozz Te is az Olympus MILC kedvelők egyre népesebb táborához, és fejleszd tudásod az Olympus profi oktatójával!
Próbáld ki a legújabb technológiákat hazánk legszebb tájain!

 

Az Olympus szeretettel meghív Téged a soron következő MILC workshopjára, mely ezúttal Visegrádon kerül megrendezésre. A workshopon a modellt, szállást és félpanziós ellátást az Olympus biztosítja a résztvevőknek.
A workshopra olyan fotózás iránt érdeklődőket várunk, akik kötöttségek nélkül kipróbálnák a forradalmi tükör nélküli technológiát.
A 2 napos program idejére biztosítunk számodra 1 db professzionális Olympus MILC vázat (OM-D M1 mark II) és hozzá M.Zuiko objektíveket. A workshop elején bemutatjuk a gép funkcióit és beállításait, így Neked csak SD kártyát kell hoznod és már lőheted is a szebbnél szebb képeket!
A 2 napos élményfotózás díja mindössze 39.900.- Ft.

A részleteket jelentkezés után, telefonon egyeztetjük az érdeklődőkkel.
>> Részvételi szándékodat itt jelezheted <<


Az eseményen kipróbálható lesz az Olympus új OM-D készüléke az E-M1X is!PROGRAM:

2019.02.02 SZOMBAT
09:30-10:00 - Érkezés

10:00-13:00 - Regisztráció, MILC ismertető, beállítások, használati útmutató

Az érkezést és a regisztrációt követően MILC bemutatón ismerkedhetsz meg a rendszer jellegzetességeivel. Az általános bemutatót követően kiosztjuk a vázakat és objektíveket, majd oktatónk gyakorlati ismertetőt tart a gép alapbeállításairól és kezeléséről.
13:00-14:00 EBÉD
14:00-18:00 Fotós körtúra Visegrádon

Túránk kiinduló pontja a Királyi Palota. Ezek után a Salamon torony utcán haladunk tovább az Alsó várhoz, azaz a Salamon-toronyhoz.
Témák:
 • Tudatos kompozíció a természetfotózásban.
  Miközben gyakoroljuk, hogy milyen helyzetben milyen objektívválasztás előnyös, megismerkedünk a tudatos komponálás összefüggéseivel is.
 • Kreatív portré (emberábrázolás, kreatív portré fotózás)
  Hogyan fotózzunk helyesen portrét: profi modellünket a természetben fotózva megismerkedünk a kreatív portréfotózás alapjaival, a modell irányításával, kreatív pózokkal, beállításokkal és a fények kreatív használatával.
 • Éjszakai fotózás
  Hosszú záridős éjszakai felvételek, csillagfotózás.
19:00 - Vacsora
A vacsorát a nap értékelése, beszélgetés követi

2019.02.03 VASÁRNAP
8:00-9:00 - Reggeli
9:00-12:00 Fotózás a Visegrádi várban

Workshopunk következő állomása a Nagyvillám és Visegrádi vár, ahonnan csodás kilátás nyílik a Dunakanyarra. Tovább mélyítjük tájfotózásban, portréfotózásban szerzett jártasságunkat.
12:00-13:00 EBÉD
13:00-16:00 Esztergomi fotóséta

Workshopunk záró állomása Esztergom ahol a Bazilikánál illetve a város utcáin fotózunk.
Témák:
 • Épületfotózás rejtelmei
  Az esztergomi Bazilika kiváló lehetőség az épületfotózás gyakorlására. Külső és belső felvételeket készítünk.
 • Modell fotózás
  Modellünkről Esztergom hangulatos utcáin készítünk kreatív portrékat.

  Oktató: Varga Csaba
  http://vargacsabafoto.com/

  Részvételi szándékodat január 27-ig jelezheted >> itt <<

Olympus Téli pénzvisszafizetés akció

2018.10.01

 

14 NAP ÚTON.
2 NAGYSZERŰ VÁROS.
1 RENDSZER.
A te utazásod - a mi támogatásunkkal

Készíts lélegzetelállító képeket utazásaidon a leginkább hordozható fényképezőgép rendszerrel és igényelj vissza készpénzt!
Igényeljen pénzvisszafizetést ezekhez a nagyszerű OLYMPUS termékekhez!
* Akciós vásárlási időszak: 2018. Október 1. - 2019. Január 15.

Az akció részleteiről érdeklődjenek a "Tedd Próbára!" pontokon!

Olympus E-PL9 akció

2018.10.01

 

ÉLVEZD. KATTINTS. ISMÉTELD!
Szerezz be egy új OLYMPUS PEN E-PL9 fényképezőgépet és egy M.Zuiko Digital 30mm 1:3.5 MACRO objektívet kapsz AJÁNDÉKBA - 99 990 Ft értékben!
... és ezt még meg tudjuk Neked fejelni egy egynapos oktatással is: minden E-PL9 vásárló INGYEN részt vehet az
Olympus által szervezett fotós tréningen, hogy még ámulatba ejtőbb képeket készíts!

Regisztráció: https://goo.gl/forms/6BhPKsuSndoIyzTJ3

*Akciós vásárlási időszak: 2018.10.01 - 2019.01.15. >A részvételhez az akcióra érvényes szabályzat, illetve a kondíciók megismerése és figyelembe vétele szükséges. Részletekről érdeklődjön kollégáinknál!

Az akció részleteiről érdeklődjenek a "Tedd Próbára!" pontokon!

Fedezd fel hazánkat az Olympus-szal!

2018.11.10

2018. NOVEMBER 10-11 ÉLMÉNYFOTÓZÁS A BÜKKBEN!

(2 napos workshop)

Csatlakozz Te is az Olympus MILC kedvelők egyre népesebb táborához, és fejleszd tudásod az Olympus profi oktatójával!
Próbáld ki a legújabb technológiákat hazánk legszebb tájain!

Az Olympus szeretettel meghív Téged a Bükk szívében, Szilvásváradon megrendezésre kerülő MILC workshopjára!
A workshopon a modelleket, szállást és félpanziós ellátást az Olympus biztosítja a résztvevőknek a Lipicai Hotelben (3348 Szilvásvárad, Egri út 12. http://www.szilvasvarad-lipicaihotel.hu)
A workshopra olyan fotózás iránt érdeklődőket várunk, akik kötöttségek nélkül kipróbálnák a forradalmi tükör nélküli technológiát Mindegy milyen rendszered van, egy próbát mindenképpen megér!
A 2 napos élményfotózás díja mindössze 39.900.- Ft.
A workshop résztvevőinek lehetőséget biztosítunk az Olympus legújabb MILC vázainak és M.Zuiko objektívjeinek gyakorlati kipróbálására.

A részleteket jelentkezés után, telefonon egyeztetjük az érdeklődőkkel.
>> Részvételi szándékodat itt jelezheted <<

PROGRAM:

2018.11.10 SZOMBAT
09:30-10:00 - Érkezés

10:00-18:00 - Szalajka-völgyi fotós túra

Egész napos fotótúránkon a Szalajka-völgybe látogatunk el, ahol a tudatos komponálás alapvetéseit, valamint a harmadolás és mélységélesség szabályait alkalmazva megtanulunk változatos helyzetekben, különböző témákat helyesen fotózni és a fényeket kreatív módon használni. A túra alatt az egész völgyet bejárjuk, a legszebb helyszíneken fotózunk. A túra résztvevőinek lehetőséget biztosítunk az Olympus legújabb MILC vázainak és M.Zuiko objektívjeinek gyakorlati kipróbálására.

Főbb állomások:

 • Pisztrángos tavak
 • Szikla-forrás
 • Fátyol-vízesés
 • Gloriette-tisztás
 • Istállóskői-barlang

Témák:
 • Tudatos kompozíció a természetfotózásban (természetábrázolás, állatfotózás, vadfotózás) Miközben gyakoroljuk, hogy milyen helyzetben milyen objektívválasztás előnyös, megismerkedünk a tudatos komponálás összefüggéseivel is. Közben a vadasparkban a természetfotózás egyik izgalmas ágával, a vadfotózással is megismerkedünk.
 • Kreatív portré a szabadban (emberábrázolás, kreatív portré fotózás)
  Hogyan fotózzunk helyesen portrét? Profi modelljeinket a természetben fotózva megismerkedünk a kreatív portréfotózás alapjaival, a modell irányításával, kreatív pózokkal, beállításokkal és legfőképpen: a fények kreatív használatával.
 • Makrófotózás
  Workshopunkon a makrófotózás rejtelmeibe is betekintést nyerünk.
19:00 - Vacsora
A vacsorát a képek értékelése, beszélgetés követi


2018.11.11 VASÁRNAP
8:00-10:00 - Reggeli

10:00-12:00 - Fotós barangolás a Bükk fennsíkon
A reggeli után a csodálatos Bükk-fennsíkra kirándulunk, ahol elmélyedünk a természetfotózás rejtelmeiben.

14:00-17:00 - A Bükk gyöngyszeme: Lillafüred
Fotós túránk utolsó állomása Lillafüred, ahol szintén gyönyörű környezetben gyakorolhatunk és szakmai segítséget is kapunk.

Oktató: Varga Csaba
http://vargacsabafoto.com/

Részvételi szándékodat október 21-ig jelezheted >> itt <<

Olympus-Manfrotto ON Tour 2018

2018.05.03

Kedves Érdeklődő!

Szeretettel meghívunk az Olympus-Manfrotto ON Tour 2018 rendezvénysorozatra, ahol 4 vidéki és 6 budapesti helyszínen próbálhatod ki a legújabb Olympus és Manfrotto termékeket. Győződj meg személyesen az OM-D és PEN fényképezőgépek, valamint az M.Zuiko objektívek kiemelkedő minőségéről!

A regisztráló látogatók között kisorsoljuk a következő Olympus és Manfrotto terméket:

Olympus OM-D E-M10II kit
Manfrotto Befree Advanced piros állvány, gömbfejjel

Az üzletek bármelyikébe látogató, regisztráló ügyfelünk közül kisorsolunk 3db DSLR, valamint 3db MILC felhasználót, akik részt vehetnek egy wide life photo workshopon.
Ha a helyszínről megosztasz egy fotót valamelyik közösségi oldaladra #OMONTOUR2018 #hashtaggel, akkor részt vehetsz egy sorsoláson, ahol az alábbi nyeremények várnak rád: (Itt fontos, hogy a bejegyzésed „nyilvános” legyen, hiszen csak így láthatjuk majd!)

Olympus 10x50 DPS-I távcső
Manfrotto Advanced Pixi messenger szürke válltáska
Olympus ajándékcsomagok

Ezek mellett ajándékokkal is készültünk, így a helyszíneken minden résztvevő egy 10% Olympus és 20% Manfrotto kedvezményre jogosító kupont kap, amit az említett márkák esetében bármelyik termékre beválthat az adott üzletben 2018. július 31-ig. (A kedvezmény más futó akcióval nem vonható össze!) Minden regisztráló látogatónk apró ajándékkal távozhat.

És ha ez még mindig nem lenne elég…
Hamarosan a legmenőbb Olympus és Manfrotto termékekből álló csomagajánlatokkal jelentkezünk, melyeket az ON Tour ideje alatt vásárolhattok meg a kiemelt partnereknél.

Helyszínek és időpontok:

>>> Regisztráció <<<


OLYMPUS Medvesi Fotós Maraton

2018.06.01

Közép-Európa egyik kevéssé ismert, de történelmi, tájképi, ipartörténeti emlékekben bővelkedő tája a Medves-vidék. Ez a hely a világ első határon átnyúló geoparkjának, a Novohrad-Nógrád Geoparknak a központi területe. Itt rendeztük meg 2013-ban a Medvesi Fotós Maratont, ami a várakozásainkon felül sikerült. Az idén már a negyedik fotós maratonra készülünk.

A programot Drexler Szilárd dokumentumfilmes és Komka Péter fotóriporter kezdeményezte és szervezi, akik maguk is a Medves vidékén élnek és szívükön viselik a táj sorsát.

A 48 órás fotós rendezvényre mindazokat várjuk, aki szeretik a szép tájakat, szeretnek új vidékeket fölfedezni és fotózni. Változatos programot biztosítunk a résztvevőknek és a megadjuk a legtöbb segítséget, hogy elkészítsék legszebb fotóikat. A program során megmutatjuk a táj legszebb részeit, különleges eseményeket szervezünk. Arra kérünk mindenkit, hogy amennyiben érdeklődik a program iránt és tervezi részvételét, regisztrálja magát honlapunkon. A helyszíni regisztrációra Szlovákia és Magyarország területén is lehetőség adódik. A regisztrációs díj megfizetése és a regisztráció után a résztvevők karszalagot kapnak, amely amellett, hogy lehetővé teszi a programon való részvételt, számos kedvezmény igénybevételére is feljogosít.

Időpont: 2018. Június 1-3.
Központi helyszín: Novohrad-Nógrád Geopark - Salgótarján

További információ és jelentkezés: http://www.fotosmaraton.hu/

Olympus Téli Akció!

2017.11.01

PÉNZVISSZAFIZETÉS IDÉN TÉLEN IS
ÉLVEZZE A FOTÓZÁST AZ OLYMPUS KÜLÖNLEGES TÉLI AJÁNLATÁVAL!

Varázsolja a sötét téli napokat felejthetetlen fotós élménnyé egy új OLYMPUS OM-D fényképezőgéppel, vagy M.Zuiko objektívvel. Csak vásárolja meg bármely fent látható OLYMPUS terméket, igényeljen pénzvisszafizetést és élvezze a különleges ajánlat örömét még ma. Örökítsen meg dinamikus felvételeket a téli napokon is OM-D fényképezőgépével, illetve M.Zuiko objektívjeivel - akár az ajánlatban elérhetők bármelyikével.

Az akcióban szereplő termékek:

M.Zuiko Digital ED 12mm 1:2.0 31.000 FT PÉNZVISSZATÉRÍTÉS
M.Zuiko Digital ED 9–18mm 1:4.0–5 31.000 FT PÉNZVISSZATÉRÍTÉS
M.Zuiko Digital ED 75mm 1:1.8 31.000 FT PÉNZVISSZATÉRÍTÉS
M.Zuiko Digital 25mm 1:1.8 15.500 FT PÉNZVISSZATÉRÍTÉS
M.Zuiko Digital ED 75–300mm 1:4.8–6.7 II 31.000 FT PÉNZVISSZATÉRÍTÉS
M.Zuiko Digital 60mm 1:2.8 Macro 23.000 FT PÉNZVISSZATÉRÍTÉS
OM-D E-M5 Mark II 31.000 FT PÉNZVISSZATÉRÍTÉS

 

Bónusz akciós termék:

OM-D E-M1 Mark II 60.000 FT Bónusz kupon**

 

* Igényeljen pénzvisszafizetést még ma és ismerje meg az akció részleteit itt: olympus.eu/bonus

Akciós vásárlási időszak: 2017. November 1. - 2018. Január 15. között. A részvételhez az akcióra érvényes szabályzat, illetve a kondíciók megismerése és figyelembevétele szükséges. Az akcióban szereplő M.ZUIKO DIGITAL objektívek: ED 12mm 1:2.0, ED 9–18mm 1:4.0–5.6, 25mm 1:1.8, ED 75–300mm 1:4.8–6.7 II, ED 60mm 1:2.8 Macro, ED 75mm 1:1.8 Az akcióban szereplő OM-D fényképezőgép: E-M5 Mark II.

** E-M1 Mark II vásárlása esetén 60 000 FT értékű kupont adunk ajándékba, melyet bármilyen Olympus termék vásárlásához beválthat 2018 Január 15-ig.

 

 

Olympus PEN E-PL7 őszi akció

2017.10.01

Olympus PEN E-PL7 őszi akció

E-PL7 Pancake Zoom Kit (fekete/ezüst/fehér) KIT, bruttó: 129.900.-Ft

E-PL7 Flatlay Portré Kit (ezüst/fehér) KIT, bruttó: 196.900.-Ft

Olympus PEN-F őszi akció

2017.10.01

Olympus PEN-F őszi akció

Most minden PEN-F váz és/vagy kit mellé ajándékba adunk egy M.Zuiko 25mm 1:1.8 objektívet és egy Manfrotto Befree ONE alumínium állvány (MKBFR1A4B-BH) . A számlán (normál áron) szerepelni fog az objektív és az állvány , amit egy jóváírással kompenzálunk a számla végösszegéből.

Az akció a készlet erejéig, ill. november 30-ig tart.

E-M1 Mark II Exkluzív OKTATÁS

2017.09.08

Vásároljon 2017.07.01 - 2017.08.31-ig Olympus E-M1 Mark II fényképezőgépet és szeptemberben részt vehet egy egész napos tréningen ahol alaposan megismerheti ennek az egyedülálló készüléknek a használatát.

Várható tematika:
E-M1 Mark II alapok, újdonságok
Egyedi tulajdonságok megismerése használata
Vaku használat

Tréning értéke: 30.000 Ft
(E-M1 Mark II vásárlása esetén INGYENES!)

Oktató:
Dékány Zsolt fotográfus
http://fotospecs.hu

Olympus & Manfrotto TG & OFF ROAD nyereményjáték

2017.05.04

Minden Olympus Tough!* és/vagy Manfrotto Offroad** termék vásárlása esetén, egy regisztrációs lapot kell kitöltetni az ügyfélnek, melyet a vásárlás helyén kell leadnia, így részt vesz egy sorsoláson melyen az alábbi értékes nyeremények üthetik a markát:

Fődíj:
2 személyes Fjallraven vándortúra részvétel (2x40.000 Ft értékben)
Fjällräven Vándortúra - 5 nap - 113 km
2017.07.31. - 2017.08.04. (Rajt: július 31. hétfő reggel).
Gyere és csatlakozz hazánk legszebb nemzeti parkjainak felfedezői közé, a Fjallraven Vándortúra csapatához!
A Fjällräven Vándortúra egy 5 napon át tartó 113 km-es nomád élménytúra, Aggtelektől Felsőtárkányig. Megrendezésével a vándortúrázás hagyományait szeretnénk újjáéleszteni Magyarországon, hiszen minden pillanat, amit az ember a természettel és egyúttal önmagával tölthet, igazi ajándék.
Ragadd meg a lehetőséget és csatlakozz hozzánk, mert így egy barátságos, természetimádó csapat társaságában barangolhatod be hazánk meseszép, védett tájait, egy felkészült és lelkes szervezőcsapat, az Equinox Trekking Club támogatásával.
További infó: http://trekk.hu/index.php/vandortura

További nyeremények:
1 db Olympus ajándékcsomag
1 db Manfrotto ajándékcsomag

Játékunk 2017.06.30-ig tart!
Sorsolás 2017.07.04-én.

Az akcióban résztvevő termékek:
Olympus TG-Tracker fekete
Olympus TG-Tracker zöld
Olympus TG-4 fekete
Olympus TG-4 piros
Olympus TG-4 LED KIT fekete
Olympus TG-4 LED KIT piros
Manfrotto MB Advanced Hiker 20l szürke
Manfrotto MB Advanced Hiker 20l piros
Manfrotto MB Advanced Hiker 30l zöld
Manfrotto MB Advanced Hiker 30l szürke
Manfrotto MB Advanced Hiker 30l piros
Manfrotto OFF Road túrabot kék
Manfrotto OFF Road túrabot zöld
Manfrotto OFF Road túrabot piros

Részvételi szabályzat:
Adatait az Olympus (Manfrotto) bizalmasan kezeli (2011. évi CXII. törvénynek megfelelően). A Játékban csak Magyarországon élő magánszemélyek vehetnek részt. A Játékban való részvétel ezen szabályzat el- fogadásának minősül. A nyeremény más termékre nem cserélhető, illetve készpénzre nem váltható át. Továbbá más személyre nem ruházható át. Tudomásul veszem, hogy a nyereménysorsolásról e-mail-ben kapok értesítést. Amennyiben a nyertesek az e-mail kiküldését követően 5 napon belül nem jelentkeznek a Szervező jogosult a fődíjat és a további díjakat újra kisorsolni. A kérdőív kitöltésével feliratkozom az Olympus és Manfrotto Magyarország által küldött hírlevelekre.

Olympus-Manfrotto ON Tour 2017

2017.04.20

Szeretettel meghívunk az Olympus&Manfrotto ON Tour 2017 rendezvényre, ahol 4 vidéki és 6 budapesti helyszínen próbálhatod ki a legújabb Olympus és Manfrotto termékeket. Győződj meg személyesen az OM-D és PEN fényképezőgépek, valamint az M.Zuiko objektívek kiemelkedő minőségéről!

Találkozunk?
Szerintünk igen! Miért? Mert fantasztikus nyereményjátékkal is készültünk!
Nem kell mást tenned, csak a helyszínek valamelyikén készült fotód feltölteni a közösségi oldalakra és megjelölni rajta minket, hogy aztán ki tudjunk sorsolni akár téged is a pályázók közül. ( Facebook Instagram:Fontos, hogy a feltöltött képnél használjátok a #OMONTOUR2017 #hashtaget, mert csak így vehettek részt a nyereményjátékban.
További információ és játékszabályzat hamarosan…

Nyeremények:
Olympus OM-D E-M10II kit
Olympus TG-4
Olympus 10x50 DPS-I távcső
Olympus ajándék csomagok

Manfrotto BeFree One utazó állvány (MKBFR1A4B-BH)
Manfrotto Advanced Travel Hátizsák (MB MA-BP-TRV)
Lastolite 75cm-es Arany/fehér reflektor (LL LR3041)

Nyeremények mellett ajándékokkal is készültünk, így a helyszíneken minden résztvevő egy 10% (Olympus) és 20% (Manfrotto) kedvezményt biztosító kupont kap ajándékba, amit bármilyen Olympus és Manfrotto termékre beválthat az adott üzletben július 15-ig.

És ha ez nem lenne elég…
Összeállítottunk a legmenőbb Olympus és Manfrotto termékekből csomagokat, melyeket a helyszíneken és az ON Tour ideje alatt megvásárolhattok a kiemelt partnereknél.

Csomag ajánlataink:


És, hogy hol találkozhattok velünk?

Helyszínek és időpontok:2017. április 20. (csütörtök) 11-18 óráig: Olympus Mintabolt, Budapest
2017. április 25. (kedd) 11-18 óráig: 220volt, Budapest
2017. május 02. (kedd) 11-18 óráig: Kiss Fotó, Kecskemét
2017. május 04. (csütörtök) 11-18 óráig: Digitcam, Budapest
2017. május 09. (kedd) 11-18 óráig: Fotoplus, Budapest
2017. május 11. (csütörtök) 11-18 óráig: Artwork, Budapest
2017. május 16. (kedd) 11-18 óráig: Fotoplus, Pécs
2017. május 17. (szerda) 11-18 óráig: Fotostop, Kaposvár
2017. május 23. (kedd) 11-18 óráig: Tripont, Budapest
2017. május 30. (kedd) 11-18 óráig: Tenno Fotó, Debrecen

„OTT LESZEK”

Olympus JANUÁRI készletkisöprő akció

2017.01.06

Most érdemes lecsapni a hihetetlen ajánlatunkra:
Rengeteg Olympus OM-D és M.Zuiko objektívet 15% kedvezménnyel vásárolhatnak meg 2017 január 9-ig.

SŐT:
Egyes termékek az Olympus VARÁZSLATOS PILLANATOK elnevezésű pénzvisszafizetéses promóciónkban is megtalálhatóak, így azokra további (akár 31.000 Ft) pénzösszeg is vissza igényelhető.
Ezen felül az Olympus OM-D E-M5 Mark II esetén ráadásként még 15.000 Ft-os vásárlási kupont is biztosítunk a vásárlóknak, melyet bármilyen Olympus kiegészítő vásárlásakor felhasználhatnak.
További információ és rendelés: https://www.olympusmintabolt.hu/akciok

Olympus & Manfrotto TG & OFF ROAD nyereményjáték

2016.07.01

Ha most vásárol Olympus Tough!* és/vagy Manfrotto Offroad** terméket, töltse ki regisztráció lapunkat, így részt vehet nyereményjátékunkon az alábbi értékes nyereményekért!

Fődíj:
2 x 1 db Fjallraven vándortúra részvétel (2x29.990 Ft értékben)

Fjällräven Vándortúra - 5 nap - 113 km
2016. augusztus 22-26 (Rajt: augusztus 22. hétfő reggel).

Gyere és csatlakozz hazánk legszebb nemzeti parkjainak felfedezői közé, a Fjallraven Vándortúra csapatához!

A Fjällräven Vándortúra egy 5 napon át tartó 113 km-es nomád élménytúra, Aggtelektől Felsőtárkányig. Megrendezésével a vándortúrázás hagyományait szeretnénk újjáéleszteni Magyarországon, hiszen minden pillanat, amit az ember a természettel és egyúttal önmagával tölthet, igazi ajándék.
Ragadd meg a lehetőséget és csatlakozz hozzánk, mert így egy barátságos, természetimádó csapat társaságában barangolhatod be hazánk meseszép, védett tájait, egy felkészült és lelkes szervezőcsapat, az Equinox Trekking Club támogatásával.
További infó: http://www.fjallraven.hu/fedezd-fel-a-fjallravent/classic/vandortura

További nyeremények:
1 db Olympus ajándékcsomag
1 db Manfrotto ajándékcsomag

Játékunk 2016.07.31-ig tart!
Sorsolás 2016.08.04-én.

*Az akcióban résztvevő Olympus készülékek
Olympus TG-Tracker, Olympus TG-4, Olympus TG-3, Olympus TG-870, Olympus TG-860
**Az akcióban résztvevő Manfrotto termékek

Részvételi szabályzat:
Adataimat az Olympus (Manfrotto) bizalmasan kezeli (2011. évi CXII. törvénynek megfelelően). A Játékban csak Magyarországon élő magánszemélyek vehetnek részt. A Játékban való részvétel ezen szabályzat el- fogadásának minősül. A nyeremény más termékre nem cserélhető, illetve készpénzre nem váltható át. Továbbá más személyre nem ruházható át. Tudomásul veszem, hogy a nyereménysorsolásról e-mail-ben kapok értesítést. Amennyiben a nyertesek az e-mail kiküldését követően 5 napon belül nem jelentkeznek a Szervező jogosult a fődíjat és a további díjakat újra kisorsolni. A kérdőív kitöltésével feliratkozom az Olympus és Manfrotto Magyarország által küldött hírlevelekre.

Olympus Nyári AKCIÓ

2016.05.02

FEDEZZEN FEL ÚJ PERSPEKTÍVÁKAT ÉS SZEREZZEN VISSZATÉRÍTÉST E NAGYSZERŰ OLYMPUS TERMÉKEK MEGVÁSÁRLÁSÁVAL!

Ha ezen a nyáron utazni indul, tegye könnyedén OM-D fényképezőgéppel és M.ZUIKO objektívekkel. Próbáljon ki új perspektívákat, fedezzen fel olyan helyeket, ahol más még nem járt - egyszerűen tolja ki saját kreativitásának határait. Lélegzetelállító,tűéles képei magukért beszélnek majd! Vásároljon a fenti termékekből, adja össze a visszatérítés összegét és igényelje vissza még ma. Készüljön a nyárra OM-D fényképezőgéppel és M.ZUIKO objektívekkel, akár itt és most!

Olympus-Manfrotto ON Tour 2016

2016.05.17

Kedves Érdeklődő!
Szeretettel meghívjuk az Olympus-Manfrotto ON Tour 2016 rendezvényre, ahol 4 vidéki és 6 budapesti helyszínen próbálhatja ki a legújabb Olympus és Manfrotto termékeket. Győződjön meg személyesen az OM-D és PEN fényképezőgépek, valamint az M.Zuiko objektívek kiemelkedő minőségéről.

Legyen ön a leggyorsabb!

Az első 20 regisztrálót (a helyszínen) megajándékozzuk egy limitált kiadású, egyedi Olympus vagy Manfrotto pólóval, továbbá a regisztrálók között kisorsolunk egy Olympus TG-860 típusú fényképezőgépet, egy Manfrotto Befree Messenger táska (MB MA-M-GY) és egy Olympus meglepetés ajándékcsomagot.

A helyszíneken minden résztvevő egy 10% (Olympus) és 20% (Manfrotto) kedvezményt biztosító kupont kap ajándékba, amit bármilyen Olympus és Manfrotto termékre beválthat az adott üzletben július 31-ig.

Az Olympus-Manfrotto ON Tour 2016 látogatói között kisorsolásra kerül egy E-M10+EZ1442IIR fényképezőgép, egy értékes Manfrotto Befree állvány (MKBFRA4D-BH) és két Olympus ajándékcsomag.

A helyszíneken kitöltött kvíz kérdésekre helyesen válaszolók között egy Olympus 10x50 DPS-I távcsövet és egy Manfrotto PIXI Messenger táskát (MB MA-MS-GY) sorsolunk ki.

További helyi akciókról érdeklődjön az üzletekben:
2016. május 17. (kedd) 11-18 óráig: Artwork, Budapest
2016. május 19. (csütörtök) 11-18 óráig: Digitcam, Budapest
2016. május 24. (kedd) 11-18 óráig: Kiss Fotó, Kecskemét
2016. május 26. (csütörtök) 11-18 óráig: Tripont, Budapest
2016. május 31. (kedd) 11-18 óráig: Fotoplus, Pécs
2016. június 01. (szerda) 11-18 óráig: Fotostop, Kaposvár
2016. június 07. (kedd) 11-18 óráig: Tenno Fotó, Debrecen
2016. június 09. (csütörtök) 11-18 óráig: 220volt, Budapest
2016. június 14. (kedd) 11-18 óráig: Fotoplus, Budapest
2016. június 16. (csütörtök) 11-18 óráig: Olympus Mintabolt, Budapest

>>> Regisztrálok <<<

OM-D E-M10 Mark II Limited Edition fényképezőgép

2016.02.25

Az új OM-D E-M10 Mark II Limited Edition fényképezőgép a retró design és világelső technológia találkozása
Fox-Brown Limited Edition gyűjtői kiadás az OM-D örökség jegyében

2016, Február 25, Hamburg – Amikor az Olympus új OM-D Limited Edition fényképezőgép megjelenését jelenti be, a design rajongók már tudják: valami igazán különleges vizuális élményben lesz részük. Az OM-D E-M10 Mark II Limited Edition minden high-tech extrát megörökölt a már többszörösen díjazott OM-D E-M10 Mark II-től, de igencsak elkülönül névrokonától új – és szemet gyönyörködtető – kivitelével. A különleges „Fox Brown” szín és egyedi textúra a fényképezőgépet valódi gyűjtői darabbá emeli. A Limited Edition prémium minőségű bőr vállszíjjal és hozzá illő, ezüst színű objektív-védősapkával érkezik – erősítve a kompakt, könnyed stílust. Világszerte mindössze 3500 db OM-D E-M10 Mark II Limited Edition fényképezőgép kerül forgalomba. Megjelenésének dátuma 2016. február 25. Kitben érhető el, az M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ Pancake Zoom objektívvel, 299.990.- HUF javasolt fogyasztói áron.

A barna visszatért
Az OM-D E-M10 Mark II rendesen felállította a mércét – a hobbifotósok új generációja számára a minőségi képalkotást praktikussá, bárhol elérhetővé és megfizethetővé téve. A Limited Edition figyelemre méltó stílusa még magasabb szintre emeli a fényképezőgépet. A különleges „Fox Brown” szín gyönyörűen mutat a csillogó fémfelületek és a tömör anyagból készült vezérlőtárcsák csiszolt élei mellett. A bekapcsoló gomb és a középre helyezett kereső tovább növeli a fényképezőgép gyakorlatias használatának élvezetét a tehetséges műértők számára.

A forma és a funkció találkozása
Bár az OM-D E-M10 Mark II Limited Edition designelemei a tradíció jegyében születtek, de ebben a fényképezőgép kategóriában a technológia nem hagyományos, hanem élvonalbeli. Az elegáns kezelőszervek, vezérlőtárcsák és a teljesen fémből készült test vonalai mögött az OM-D sorozat által kínált komoly teljesítményt nyújtó technológia megoldásait találjuk. 5-tengelyes, vázba épített képstabilizátor rendszere bemozdulás-mentes fotókat és kézből filmezve is remegéstől mentes videókat eredményez – akár gyenge fényviszonyok esetén is. Az 5-tengelyes képstabilizátor az alkalmazott objektívtől függetlenül kiválóan működik és akár négy zársebesség-érték lépésig korrigál**. Nagyobb teleobjektívvel használva az opcionális, gyorsan felhelyezhető extra markolat nyújthat nagyobb stabilitást. További bónusz a filmkészítők számára a 4k Time-Lapse felvételkészítés, melynek köszönhetően a mozgás egyébként nem kiemelhető pillanatait örökíthetjük meg, különösen nagy felbontásban.

A nagy EVF
Mint ahogy minden E-M10 Mark II, a Limited Edition ugyancsak nagyméretű, nagy képfrissítési sebességű, 2360K képpontos OLED keresővel rendelkezik, mely 100% látómezőt biztosít. Az EVF a manuális beállítások és opcionális effektek használatának minden előidézett hatását valós időben jeleníti meg, lehetővé téve a beállítások pontos megadását, még a felvétel elkészítése előtt. A nagy, 3” méretű, dönthető LCD érintőkijelzőt megérintve jelölhetjük ki az élességállítás területét – akár úgy, hogy közben a keresőn nézzük a kompozíciót. Az ujjlenyomatok ellen védő bevonat segít megőrizni a fényképezőgép lenyűgöző megjelenését.

Hozzá illő objektívek és kiegészítők
Az E-M10 Mark II Limited Edition tulajdonosai tovább fokozhatják fényképezőgépük megjelenésének különlegességét több olyan kiegészítővel, melyek tökéletesen illenek a barna színhez és a bőr kivitelhez. A prémium minőségű OM-D Messenger Bag táska barna bőrből és szürke vászonból készült – és minden porcikájában legalább annyira stílusos, mint a Limited Edition gép maga. Az új OM-D Messenger Bag Mini a Limited Edition E-M10 Mark II-vel együtt mutatkozik be. És már tudjuk, ugye: több mint 40-féle, élvonalat képviselő Mikro-NégyHarmad objektív közül választhatunk a használni kívánt gyújtótávolság-tartomány, az árkategória, illetve a hobbi- és profi felhasználás szempontjából.

Mint minden új Olympus fényképezőgép, az OM-D E-M10 Mark II Limited Edition is hat hónappal meghosszabbított garanciával rendelkezik (a vásárlás helyén érvényes törvényi rendelkezések által biztosított, kötelező jótállási időn felül) – amennyiben tulajdonosa regisztrálja a MyOlympus online rendszerében***. Ajánlott kiegészítők: > OM-D Messenger Bag bőrtáska – kifejezetten OM-D fényképezőgépekre és objektívekre szabott, kétféle színű bőrből készült, klasszikus városi válltáska, színben és stílusban tökéletesen passzoló vállpánttal. > OM-D Messenger Bag Mini bőrtáska – a nagyobb testvéréhez hasonló stílusban. Szürke vászonból és barna bőrből készült, helyet adva fényképezőgép vázának és egy objektívnek. > ECG-3 markolat – használatával a fényképezőgép még biztosabban tartható, különösen nagyobb teleobjektívek használatakor. A gyorskioldó által a markolat pillanatok alatt felhelyezhető, illetve levehető. Az OM-D E-M10 Mark II Limited Edition jellemzőiről és további kiegészítőiről részletes információ az Olympus weboldalán található. ** A CIPA előírásainak megfelelően megadva, amikor két tengely mentén történik korrekció (elfordulás és elmozdulás) *** A vásárlás helyén érvényes jogok szerinti kötelező jótállási idő meghosszabbítása hat hónappal. A termékjellemzők bejelentés nélküli változtatásának joga fenntartva. A legfrissebb információk az Olympus weboldalán érhetők el: www.olympus-europa.com

Meghívó!

2016.02.16

Ezúton szeretnénk minden kedves Érdeklődőt meghívni az Olympus legújabb MILC fényképezőgépének a PEN-F magyarországi bemutatójára.

Üzletünkben ezen a napon kipróbálható és megtekinthető lesz az Olympus legújabb MILC fényképezőgépén kívül az összes Olympus OM-D modell és jó néhány Olympus M.ZUIKO objektív is. Várunk minden érdeklődőt nagy szeretettel!

SDHC kártyát mindenki hozzon, hogy az elkészült képekben otthon (is) tudjon gyönyörködni. smile

Időpont: 2016. február 16. 11 órától 18 óráig.

Helyszín: 1074-Budapest, Dohány u. 67.

Megérkezett az M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm 1:4.0 IS PRO objektív

2016.01.06

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk: az Olympus az M.ZUIKO PRO sorozatot egy sokoldalúan használható, masszív teleobjektívjével bővíti.

Megérkezett az Olympus első professzionális 300mm (600mm ekv.) MFT-kompatibilis teleobjektívje, az M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm 1:4.0 IS PRO.

Olympus PEN-F

2016.01.27

A mai naptól előrendelhető a legújabb PEN. A legfinomabb anyagok és időtlen design - egy igazi modern műalkotás.

Legyen az elsők között akik kézbe vehetik ezt a szépséget - mely belül egy igazi szörnyeteg:
https://www.olympusmintabolt.hu/webaruhaz…/kulcsszavak=pen-f

Várható szállítás: február vége.

Olympus Black Friday november 27-29.

2015.11.27

Black Friday november 27-29!

Minden Olympus E-M1 és TG-3 modell 15% kedvezménnyel megvásárolható a Mintabolt webshopjában: https://olympusmintabolt.hu
A kedvezmény, más akciókkal nem vonható össze.

Olympus & Polónyi István Glamour Workshop

2015.10.21

Tisztelt Partnerünk! Ezúton szeretnénk értesíteni a legújabb kedvezményes Olympus workshopról! Minden partnerünk most több, mint 60% kedvezménnyel vehet részt a fotózáson, ahol kipróbálhatják a legújabb Olympus OM-D és PEN készülékeinket profi stúdió körülmények között.

Szeretettel várjuk a 2015. november 15. Olympus & Polónyi István Glamour Workshopjára.

További információkat a http://www.olympusmintabolt.hu/workshop_2015.php oldalon, illetve a workshop@teddprobara.hu e-mail címen kaphat.
Részvételi szándékát kérjük 2015. november 10. kedd 16 óráig jelezze írásban a workshop@teddprobara.hu e-mail címen.
Várjuk szeretettel egy felejthetetlen közös Glamour fotózásra!

Üdvözlettel:
Olympus Team

Olympus Roadshow

2015.06.11

Kedves Érdeklődő! Szeretettel meghívjuk az Olympus Roadshow 2015 rendezvényre, ahol 4 vidéki és 6 budapesti helyszínen próbálhatja ki a legújabb Olympus és Manfrotto termékeket. Győződjön meg személyesen az OM-D és PEN fényképezőgépek, valamint az M.Zuiko objektívek kiemelkedő minőségéről.

Legyen ön a leggyorsabb!
Az első 20 regisztrálót (a helyszínen) megajándékozzuk egy limitált kiadású, egyedi Olympus pólóval, továbbá a regisztrálók között kisorsolunk egy Olympus TG-860 típusú fényképezőgépet, egy Manfrotto ajándékcsomagot és egy Olympus meglepetés ajándékcsomagot.

A helyszíneken minden résztvevő egy 10% kedvezményt biztosító kupont kap ajándékba, amit bármilyen Olympus és Manfrotto termékre beválthat az adott üzletben augusztus 31-ig.

A roadshow látogatói között kisorsolásra kerül egy E-PL6 kit, egy értékes Manfrotto és három Olympus ajándékcsomag.

A helyszíneken kitöltött kvíz kérdésekre helyesen válaszolók között egy Olympus 10x50 DPS-I távcsövet és egy Manfrotto táskát sorsolunk ki.

További helyi akciókról érdeklődjön az üzletekben!
2015. június 11.: Olympus Mintabolt Budapest [Olympus, Manfrotto]
2015. június 16.: Fotoplus Budapest [Olympus, Manfrotto]
2015. június 17.: Digitcam Budapest [Olympus, Manfrotto]
2015. június 18.: Kiss Fotó Kecskemét [Olympus, Manfrotto]
2015. június 23.: Fókusz Fotó Budapest [Olympus, Manfrotto]
2015. június 24.: Fotoplus Pécs [Olympus, Manfrotto]
2015. június 25.: Fotostop Kaposvár [Olympus, Manfrotto]
2015. június 30.: Tripont Budapest [Olympus, Manfrotto]
2015. július 01.: Tenno Fotó Debrecen [Olympus, Manfrotto]
2015. július 02.: Artwork Budapest [Olympus, Manfrotto]

->Regisztrálok<-


Olympus Búvár worksop

2015.06.10

Kedves Érdeklődők!
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az Olympus és a Sea-Watch búváráruház megrendezi első magyarországi víz alatti fényképezés workshop-ját.

A bemutató alkalmával élesben, víz alatt tesztelheti az Olympus vízálló és búvártokkal felszerelt modelljeit. Tapasztalt búvár oktató segítségével megismerkedhet a készülékek víz alatti használatával.

A rendezvény időpontja:
2015 június 10. 9:30 - 13:00

Helyszín: Aquaworld Dive Center
1044 Budapest, Íves út 16.

Térkép: Aquaworld Dive Center
Részvételi díj 4 500.- Ft
A kipróbálható eszközök:
E-M1 váz
PT-EP11
ED 9-18
ED 1442 II
ED 60mm macro
ET-M45mm/18
ED 75mm/1.8
ED 12-40/2.8

PPO-EP01
PPZR-EP02
POSR-EP02/03/05
PPZR-EP03
PPZR-EP04
PAD-EP08
PPO-E02
UFL-3
PTCB-E02
UFLDP-4
PTSA-02/03
PST-EP01

E-M5 MarkII váz
PT-EP13

E-PL7 váz
PT-EP12
ED 12mm
ED 1442 EZ
POSR-EP08
POSR-EP07
ED 17mm/1.8
POSR-EP08
EZ 25mm/1.8
POSR-EP09
PTMC-01
PTWC-01

TG-4
PT-056 búvártok + UFL-1 + PTSA-02 + PTCB-E02 -ok

További információ és regisztráció: http://olympusmintabolt.hu/buvar/

Ünnepi nyitva tartás

2014.12.06

Üzletünk ünnepi nyitva tartása

Olympus bemutatónap

2014.11.12

Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton szeretettel meghívjuk Olympus Bemutatónapunkra!
Ezen a napon kerül bemutatásra az Olympus legújabb és legjobban várt M.Zuiko PRO objektíve: M.ZUIKO DIGITAL ED 40‑150mm 1:2.8 PRO
Továbbá megtekinthető és kipróbálható lesz az összes forgalomban lévő objektív és fényképezőgép.
Várjuk szeretettel 2014. november 12-én, szerdán Mintaboltunkban (1074-Bp., Dohány u. 67.)

Helyszínek:
2014. november 12. - Budapest, Olympus Mintabolt
2014. november 13. - Kecskemét, Kiss Foto
2014. november 18. - Budapest, Fotoplus
2014. november 20. - Pécs, Fotoplus
2014. november 21. - Kaposvár, Fotostop
2014. november 25. - Debrecen, Tenno Foto
2014. november 27. - Budapest, Digitcam
2014. december 04. - Budapest, Artwork Fotó